Veljača 18, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Azijski stršljenKako doznaje obavještajno informativna novinska agencija NEWS BAR, prvi kontingenti borbenih stršljena iz japanskog uzgoja bit će isporučeni krajem turističke sezone.

Naime nakon što je ustanovljeno kako bi zvučni zid uskoro mogao probiti hrvatske MiGove, te kako ni velikogorički servis "Mićo" nije uspio prikriti tragove servisa u Ukrajni pa je Rusija intervenirala te srušila hrvatski MIG zbog ukrajinske tehnike. Hrvatski vojni zrakoplov koji se srušio nakon povratka s proslave iz Knina, srušen je kako je istraga pokazala a dokumenta o istoj se dokopao NEWS BAR ruskom raketom koja je automatski napala avion jer je bio pun ukrajinskih dijelova.

Kako obavještajna novinska agencija NEWS BAR prva i zasad jedina doznaje, prvi kontingenti borbenih stršljena japanske proizvodnje bit će isporučeni uskoro krajem ove turističke sezone, a za obuku na zasad tajnoj lokaciji će biti zaduženi vrhunski svjetski priznati neinozemni insektolozi te samoprozvani eksperti za pčelarstvo iz RH Nikola K. i Zlatko T. koji osim pčele zna baš kao i Nikola u košnici ponekad uočiti i pčelinju maticu. Predsjednik HPS-a (Hrvatske pčelarske komedije) kao pripadnik strane pčelarske elite u manjini izjavio je kako se u obranu zračnog prostora RH ne želi mješati jer uvjek postoji mogućnost da pčele iz njegova kao nekog davnog zavičaja napadnu mednu pašu RH.

Hrvatski pčelarski korpus

Kako bilo da bilo kao stvari stoje ostvaruje se dugo sanjan san bivšeg predsjednika Martina  K. da pčelarstvo u Hrvatskoj konačno i zauvjek postane Korpus i dio združene operativne postrojbe zračnih oružanih snaga. Za izjavu Martin K. kao i uvjek bio je "neraspoložen" jer se sve kod nas radi kako tvrdi "ad hok" (na podravskom izraz koji znači "zbog ovog" ili "zbog ove svrhe").

U prvom dijelu obuke rojeve živih zrakoplova očekuje učenje razlikovanja neprijateljskih meta od običnih građana i domaćih životinja. "Hrvatsko nebo ubuduće će biti sigurno od najezda manjih kukaca, osobito srpskih pčela i slovenskih bumbara " zaključuje Kukec u razgovoru sa novinarom obavještajno informativne agencije NEWS BAR.

Pojava smrtonosnih azijskih stršljena u sjevernom Sredozemlju ukazala je Ministarstvu obrane na optimalan i cjenovno prihvatljiv način modernizacije Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO).

- Golemi kukci s ubojitim žalcem siju strah gdjegod se pojave, no nisu organizirani, jer im nedostaju obuka i čvrsta komandna struktura - istaknuo je pomoćnik ministra obrane, Zdravko Osibov, objašnjavajući stratešku odluku MORH-a o nabavci milijuna stršljena.(izvor: NEWS BAR)

Kako je Ministarstvo obrane potrošilo sva svoja sredstva te nema u svom proračunu preostalih kuna u tijeku su izmjene Nacionalnog pčelarskog programa te će se odobriti dodatna sredstva u iznosu od 19,99€ po pčelinjaku svim protuzakonito od strane HPS-a prikupljenim, nemoralno i pogrešno evidentiranim i brutalno popljačkanim pčelinjacima za hinu izgradnju prihvatnih staništa i uzletno sletne staze buduće HR stršljen eskadrile. Boje stršljena iako je to Udruga uzgajivača matica predlagala neće se mjenjati u crveno crnu zbog moguće pobune uzgajivača istih u Japanu i kako ne bi uništio vizualan dojam te mit o neuništivosti borbenih stršljena japanske proizvodnje.

Slovenija od EU traži hitnu zaštitu oznake prisutnosti Vespa mandarinia

Predsjednik saveza pčelarskih udruga u Sloveniji Boštjan Noč nije bio raspoložen za razgovor i čudno mu je kako se njegovo Ministarstvo obrane toga nije prvo sjetilo jer s obzirom na veličinu neba iznad SLO to bi bila idealna zračna obrana. Dakako postoji mogućnost da Slovenija uloži žalbu kod EU i NATO saveza jer je vijest o prisutnosti tog stršljena bila prvo za područje teritorija RS pa će kako je u povjerenju napomenuo Boštjan Noč zatražiti zaštitu korištenja Velikog azijskog stršljena (Vespa mandarinia) i u dogovoru s uzgajivačima iz Japana proglasiti istog zaštićenom svojinom RS za područje EU. Navodno je opaki stršljen već hitnim mjerama Vlade (nije ime nego njihov sustav vlasti) zaštićen u Sloveniji, pa se sada čeka još samo na zaštitu geografske oznake Europske unije (Protected geographical insektes – PGI)

Srbija uzvraća intrventnim uvozom prve 3 eskadrile "Pčela ubica"

Predsjednik SPOS-a Dr med. Rodoljub Živadinović nimalo nije zabrinut za podatak kako će nakon puštanja u probni let prvog kontigenta Velikog azijskog stršljena (Vespa mandarinia) njihovim pčelama prelet biti uz najavljeno uspostavljanja Šengenskiog režima te upravljanja vanjskim granicama EU od strane RH dodatno otežan. Naime na hitnom izvanrednom za javnost tajnom sastanku Ministarstva obrane i SPOSA, poznata hrvatsko kranjska špijunka otkrila je kako Srbija uvozi i u sastav pčelarstva Srbije već početkom medne sezone 2015. pušta u opticaj pčele ubice koje će biti raspoređene u početku po pčelinjacima uz granicu sa RH no kasnije i sa svim susjednim zemljama u kojima se utvrdi prisutnost Vespa mandarinia (Velikog azijskog stršljena).

Pčelari u BiH nisu nimalo zabrinuti, naprotiv

Stručni pčelarski magazin BH pčelar prenio je vijest o modernizaciji Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane no navodi kako ih to nimalo ne brine jer su granice sa RH ionako toliko "meke" da će dodatno zaraditi kada stršljen pogriješi i na gablec sleti na teritorij BiH. Ministarstvo prehrane BiH prenosi nam visokoinformirani pčelar Dino Cerić navodno je već pripremilo novi brand StršČevape prilagođene i okusom i mirisom u potpunosti prehrandbenim navikama Azijskog stršljena.

Pčelar Izet Jusufovic osnivač i idejni začetnik UPS-a (Uninterruptiblee Power Supply) smatra kako će ovaj stršljen u početku imati velikih poteškoća u preletima iz Osijeka prema Dubrovniku zbog komplicirane konfiguracije terena no UPS će mu na svim pčelinjacima članova UPS-a u BiH ugraditi svjetleće katadioptere koji će ga upućivati na pravi put. Financiranje istih prema prvim procjenama od dva miljuna KM naravno očekuje se iz proračuna RH i EU.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme