Veljača 18, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Jeste li ikad pokušali brzo i bezbolno pobjediti varozu na čist i jeftin - najjeftiniji način? Ne? A zašto ne? Imate viška novca ili vam se više dopada upotreba kemikalija i kojekakvih čuda u proizvodnji?

Mislima protiv varoze

Pčelar član naše udruge vlastitim je mislima pobjedio varoznost kod pčela!

Snagom uma protiv varoznosti pčelaČlanovi su udruge Pčelarstvo OnLine kao što znate skloni su istraživanjima i primjeni novih tehnologija u pčelarstvu. Prije dvadesetak dana počeli smo programe večernje umne tjelovježbe koji su se pokazali vrlo uspješni u borbi protiv varoze kod pčela, a pritom su kod ponekih pčelara primjećeni pomaci u povećanoj proizvodnji i unutar izvanpašnih mjeseci dok su kod drugih primjećene samo smanjene potrošnja postojećih zaliha.

Pčelar, dugogodišnji inovativni član naše udruge koji je došao na ovu ideju sramežljiv po prirodi pa ne želi za sada izaći u javnost dok ne prođe barem 6 mjeseci primjene na 1.5 pčelinjaku pa ga u ovom članku nazovimo Antun-Tun.

Antun-Tun je uspio mislima neutralizirati sve vanjske negativne utjecaje koji su loše utjecali na normalan život i rad pčela stavivši im njemu zanimljive dnevne novine ispred košnice pčele ih nisu ni pogledale nego nastavile sa svojim zadacima kao da se išta nije ni desilo. Tek je poneka na njih ne obazirući se previše u preletu ispraznila svoje debelo crijevo.

Saša Zalepugin - Jutarnji.hrOd malena su Antun-Tuna učili i uvjeravali kako treba u pčelarstvu vjerovati samo onom što se može opipati i/ili dokazati, međutim kako se družio sa sve više ljudi slušajući pčelarske priče nailazio je Antun na neobjašnjive priče u pčelarskoj proizvodnji. Racionalnih i naučnih dokaza nije bilo no pčelari su ga uvjeravali kako se njihova inovacija vrlo lako može pretvoriti u otriće stoljeća, štoviše neke bi mogle i spasiti pčele od izumiranja. Jednostavno s vremenom se čovjek, posebno pčelar htio on to ili ne počne preispitivati:

Što je to u našim mislima??? Mogu li one spasiti pčele od izumiranja???

Zna se oduvijek da um ima ogromnu moć nad našim tijelom te kako isti djeluje na pojave bolesti, ali vezano uz um su i eventualna moguća nekim "običnim smrtnicima" neobjašnjiva ozdravljenja. Danas pčelar Antun-Tun jedan je od rijetkih koji je uspio vlastitim mislima pobjediti varozu kod pčela. Za sada to ostali pčelari nisu još u mogućnosti vidjeti jer nemaju tu sposobnost ali vježbom je sve moguće ističe naš član uvaženi pčelar inovator po pitanju novih tehnologija u pčelarstvu Antun-Tun. Ono što je značajno, Antun-Tun spreman je svoje misli podjeliti i za potrebe pčelinjaka članove udruge kako bi ih oslobodio od varoze pri čemu ne treba zaboraviti da proizvodi dobiveni na taj način u 95% slučajeva po potrebi dobivaju Eko oznaku.

Samo djelovanje načina za razvijanje izvanrednih, još neiskorištenih potencijala vašeg uma u borbi protiv varoze te, što je najvažnije, dobivanja čistih proizvoda podjelit ćemo sa članovima udruge preko službenih web stranica udruge Pčelarstvo OnLine. U području upotrebe vlastitog mozga (ako ga imate) i primjene vlastitih misli već bilježimo veliki uspjeh u više od 100 zemalja. Mnogobrojne multinacionalne kompanije i vlade pojedinih država zainteresirane su za otkup i/ili financiranje ovog izuma, no uduga Pčelarstvo OnLine za sada prvo želi vlastitim mislima očistiti sve pčelinjake naše regije. Nakon toga uz Vaša iskustva krećemo u osvajanje europskog i svjetskog tržišta.

Eksluzivno: Hans i Hilda iz Welsa (A) su kako bi odmah dobili mogućnost primjene mozga preselili svoje pčelinjake na područje planine Ivanščice (HR) te intenzivno uče naš jezik ne bi li shvatili (za)misli. Za sada znaju reći samo "malo sutra" ilti ponekad "malo morgen".

Ali to nije sve, dok ne razvijete uz našu pomoć vlastite "čiste misli" članovi naše udruge koji su učestalom svakodnevnom vježbom i čitanjem našeg portala došli do viška vlastitih (za)misli spremni su svoje podjeliti sa vama. Za skupnu zadružnu narudžbu iznad 40.000,00 kn (plativo preko PayPal-a u svim valutama) dostava misli na pčelinjak je potpuno besplatna. Nakon što naručite misli iste Vam stižu na pčelinjak u roku 1-3 radna dana. Vikendom i praznikom misli zbog obnove novih ne isporučujemo. Ističemo mogućnost narudžbe za cijele udruge uz popust od 12,2%.

Sve detaljnije informacije o vježbanju mislima te detalje o narudžbama kontaktirajte nas na mail udruge: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Mislima protiv varoze pčela

...to be continued...

Napomena: Za potrebe portala pcelarstvo.hr napisao i uredio Antun Karlović, svaka sličnost s vašim mislima sasvim je slučajna, molimo da ne primjenjujete djelove iz članka na svojim pčelinjacima ukoliko ne znate što radite već potražite pomoć onih koji misle svojom glavom! Sadržaj je objavljen pod NoBeeLiveNews licencom. Podjelite ovaj članak za spas Svih Pčela Svijeta.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme