Veljača 18, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Policija u Italiji prva je u svijetu koja je aktivno počela koristiti pčele u borbi protiv organiziranog kriminala. Tako će nakon pasa i mačaka koji su se pokazali izuzetno uspješni i u najkompliciranijim zadacima na terenu biti aktivne i specijalizirane pčelarske jedinice. Te bi jedinice trebale obavljati najkompliciranije zadatke na najzahtjevnijim terenima protiv najgorih kriminalnih organizacija s hrvatskim predznakom poput na primjer HPS-a ili HNS-a u Hrvatskoj.

Georgio Jan Luca, viši inspektor kriminalistike u Napulju i voditelj projekta, ističe kako je izuzetno zadovoljan postotkom uspješnosti tih jedinica u pokusnom periodu te da su kriminalne bande nenavikle na akcije u kojima sudjeluje i po nekoliko tisuća specijaliziranih letećih policijskih djelatnika. 

Osim početnog paralizirajućeg šoka koji dožive bande nakon upada ovih nezaustavljivih pčelarskih jedinica, ističe Georgio Jan Luca, banda ne smije u obrani ubiti niti povrijediti ni jednog djelatnika jer su jedinice obučene da tek tada poput kamikaza napadaju iz svih smjerova.

U vrijeme probnog testiranja od 31.3.2014. do 31.3.2016., napomenuo je Georgio Jan Luca u obračanju novinarima, zabilježen je slučaj da se kriminalna banda zabarakadirala u kući na izuzetno nepristupačnom terenu i u tom slučaju su se leteći djelatnici specijalnih policijskih postrojbi jednostavno nutpo oklnom drveću i žbunju te ćekajući najpovoljniji trenutak za napad proizvodili med izuzuzetne kavkoće i osebujnog gorkasto slatkog okusa. 

Jedinice službeno počinju s radom 1.4.2016. godine u 7:00 Napulju dok na području Firenze isti dan poslje podne. Kao i kod drugih jedinica i ova je pokazala nedostatke, naime kod nižih temperatura jednostavno ne funkcioniraju te se okupljaju na jednom mjestu čekajući bolje vrijeme. (foto wikipedia)

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme