Veljača 18, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

KONAČNO OBJAVLJENO: HPS počelo s povratom naplačene evidencije, evo kada ćemo doći do našeg novca. U svome priopćenju samoprozvana krovna organizacija HPS ističe kako je “prvi put samostalno na temelju protuustavno prikupljenih podataka kojima raspolaže utvrdila godišnju obvezu svih hrvatskih pčelara s ciljem da na kućne adrese dostavi privremena rješenja o pravu na povrat uplačenih sredstava iz evidencije i članskih iskaznica, a bez potrebe da pčelari podnose zahtjev DORH-u”.

HPS je naime nakon obračuna (protu)ustavno naplačene evidencije pčelarima od idućeg će mjeseca početi sa isplatom naplačenih iznosa uvećanih za zatezne kamate. Časni sud HPS-a naime godinama se borio i izborio za povrat pčelarima i to je usvojeno na skupštini. Kako je objasnio Alphonse Capone, tajnik profesionalac - legalist koji ne bi slagao ni u ludilu nikad sve iznose HPS je ulagao u dionice stabilnih firmi (poput skijanje u Austriji 2x godišnje i sl) širom EU pa će kako su upravo počele isplate dividendi HPS dio tog novca prosljediti oštećenim pčelarima.

 Prva godina primjene novog postupka

HPS je svjestan da će prva godina primjene ovog postupka u kojem se vraćaju sva naplačena sredstva za svakog naivnog pčelara nosioca OPG-a pokazati stvarni broj prevarenih pčelara, a kojima bi HPS trebalo izdati rješenja pojasnio je predsjednik HPS-a. Upravo uvažavajući te okolnosti prve godine primjene i moguće teškoće kod obrade podataka odredbama Pravilnika o članstvu u nemogućim uvjetima (članak Statuta HPS-a 666. stavak 999.) predviđena je situacija da ako HPS ne uruči rješenje do 1 travnja pčelari koji rješenje zaprime nakon navedenog datuma mogu podnijeti prigovor u roku od 30 dana od dana zaprimanja rješenja i to na adresu saveza: HPSPut Alphonse Gabriela Caponea bb, 10000 Zagreb.

Naglašava se da niti jedan pčelar koji je preživio ovu navodno legalnu pljačku neće biti uskraćen za mogućnost podnošenja prigovora u roku od 30 dana od dana zaprimanja rješenja. Bez obzira na to kada su pčelari zaprimili rješenje, HPS će svim kojima su donijeta rješenja i utvrđena razlika za povrat, a koji u međuvremenu nisu podnijeli prigovor, izvršiti povrat 1 travnja (lat: Aprilis).

Ako će povrat biti izvršen prije podnošenja prigovora naivci pčelari će bez obzira na izvršenje povrata moći podnijeti prigovor te će eventualne razlike utvrđene po prigovoru biti isplaćene po rješavanju istog.


Tekst sastavio: "onaj koji uporno i svakodnevno dosađuje svojim prijateljima, rodbini, poslovnim partnerima, mužu ili ženi, djeci i roditeljima pričajući bez prestanka o pčelama i njihovim proizvodima!"


Demantij HPS-a pročitajte klikom na link...

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme