Veljača 18, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Slijedom zaprimljenog zahtjeva HPS-a, a nakon objavljene vijesti "HPS započeo sa povratom poreza na bedake", objavljujemo Zahtjev za ispravak pogrešno objavljene informacije, u cijelosti:


Vážení Včelařství on-line,

dužnost nam je demantirati vaš tekst u kojem ste naveli nekoliko pravopisnih pogrešaka. Kao prvo lektorski tim HPS-a smatra da se ne piše "bedaki" već "budale". Naime utvrdili smo brzim uvidom u naš Statut kako onaj koji često nerazumno postupa, plaća nešto što nije prema Zakonu obvezan i izaziva podsmijeh ostatka svijeta je blesan, glupandvorska budala,umišljena budala i slično. Nikad HPS u svojim objavama nije koristio riječ bedaki. Izgovarajući ili pišući riječ bedak može se protumačiti gledamo li geografski samo na dio našeg (ne)članstva smještenog u Indonezijskom govornom području kao prah, što uostalom potvrđuje i sveznajući nam Google Prevoditelj (vidi sliku ispod). 

Nadalje nakon vašeg napisa o našem vraćanju protuustavno i protuzakonito naplaćene evidencije iz fonda UUNiV (skraćenica od uzalud utrošenog novca i vremena) ja kao predsjednik HPS-a moram vas obavijestiti da HPS nema namjere bilo što vratiti od onog što smo uspješno naplatili međusobno podijelili i potrošlili jer svi dobro znaju da kad se jednom nešto protuustavno da to se više ne vraća (Vidi primjer kod KRA-DE-ZE-A).

"Uspjeti znači prihvaćati neuspjeh za neuspjehom ne gubeći entuzijazam." (Winston Churchill) naglasio je predsjednik HPS-a i dodao "HPS je kao što vidite dosljedan, HPS je vrlo uspješan, mi sve naše neuspjehe više manje uspješno prikazujemo kao uspjeh".

Kako ističu u HPS-u svega se četiri stvari nikako ne mogu vratiti:

  • mluveným slovem

  • zranění způsobené žihadlem

  • váš předchozí život

  • provedené platby záznamy. (vidi Statut HPS-a točka 666.666)

Mi smo uspješni jer smo uzeli praznim i pustim obećanjima uzeti ono što vi imate. Dakle uspjeh dragi pčelari nije ono što vi nemate, nego ono što mi imamo, a Vi se i dalje družite sa nama možda jednog dana postanete i vi uspješni u svom poslu. Uostalom zar bi imali prosjek plače više od 1.600,00€ da smo neuspješni u uzimanju vašeg novca?

Stále s vámi,

váš HPS


 

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme