Veljača 18, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Guinnessova knjiga rekorda (eng: Guinness World Records) je pregled svjetskih rekorda, kako čovjekovih postignuća tako i prirodnih fenomena poput na primjer nevjerojatnih prevarantsko-lopovskih dostignuća Hrvatskog Pčelarskog Saveza (HPS-a).

U Guinnessovoj knjizi rekorda dakle priznajmo nalazi doslovno se sve i svašta, a na današnji dan HINA je objavila kako je ta knjiga bogatija za nekoliko pčelarskih rekorda koje će teško netko dostići. No ako ste mislili da ćemo pisati o starom rekordu o najviše ulovljenog cvijeća ustima u iskrivljenom položaju u minuti varate se, jer elastična Liu Teng iz Kine iako je prikazala unikatan način hvatanja cvijeća i pokupila 15 cvjetova u kineskom Yongchengu nije toliko oduševila široku pčelarsku publiku kao rekord HPS-a koji ćemo opisati u nastavku.

HINA: Na današnji je dan objavljen rekord HPS-a u više od stotinu zemalja širom svijeta na više od 23 jezika pa je tako ulaskom u ovu knjigu rekorda HPS pokazao svoju snagu i nevjerojatnu moć. 

Točno 17 godina nakon jubilarnog 50 Guinnessovog izdanja pljačka pčelara u režiji Hrvatskog pčelarskog saveza ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda koju će priznao je to i financijsko Trojanski Konj Vlade RH Marić u budućnosti biti teško nadmašiti jer je u toj u svjetskim razmjerima neviđenoj pljački pčelara HPS je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda u još nekoliko pljačkaško - lažlivih potkategorija: 

  • višegodišnje nepoštivanje vlastitog statuta
  • ortačko nepotističko zapošljavanje unutar saveza
  • pranje protuzakonito prikupljenog novca bez perilice rublja
  • masovna članska utaja poreza samoprozvanih pčelarskih šerifa
  • lažne tribine o lažnim temama predsjednika i tajnika saveza

U savezu pčelara ističu kako rade na novim inovativnim idejama pčelarske krađe, jer pojašnjavaju nepotističko zaposleni uhljebi u HPS-u, sve dok je država kao jedna velika Bananas u saborskim će nam klupama ionako i dalje sjediti samo Majmuni.

"Ovakav način legalizirane sive ekonomije treba već uhodanim stimulativnim metodama i dalje poticati" istaknuo je premjer Plenković ekluzivno za portal Pčelarstvo OnLine dodajući "Želja pojedinih udruga da se neregularna ekonomija suzbije i da se obavi kod registriranih Agencija samo je pusta želja. Jer da se posao iz nelojalne konkurencije preusmjeri ka uhljebima i/ili parazitima, a ako bi i uspjeli oni bi taj posao također kao i HPS obavili taj posao također bez ijednog jedinog izdanog računa". 

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme