Veljača 18, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Cargo Logistic Group d.o.o. unutar svog poslovanja između ostalog bavi se i prijevozom svih vrsta živih životinja. Usluge njihovog transportno logističkog tima, a u koordinaciji sa timom provjerenih pčalarskih stručnjaka udruge Pčelarstvo OnLine, od ove godine koristit će svi u udrugu registrirani pčelari i to potpuno besplatno. Vaučeri su već poslani na sve adrese pa bi tijekom ovog tjedna trebali stići svima..

Selite li svoje pčele u i izvan RH uz ugovor o dugoročnoj suradnji Cargo Logistic Group d.o.o. sa udrugom "Mačkice" i "Šapice" sklopilo je i sa udrugom Pčelarstvo OnLine pa će oni za vas potpuno besplatno riješiti i sve potrebne carinske i veterinarske procedure vezane uz prijevoz živih životinja.

Ako ste registrirani član udruge sve Vaše upite od danas možete slati na E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prikaz propisanih gabarita transportnog boksa potrebnih za zračni transport dostupan je na zahtjev.

"Životinje se inače prevoze zračnim putem još od ranih 1930-ih godina, dok se kopnenim putem prevoze od pamtivijeka. Uz pomoć fondova EU u iznosu od 2.000.000,00€ čime se ovaj novi projekt financira u potpunosti ponovno će oživjeti seleće pčelarstvo. U današnjem modernom svijetu, za prijevoz živih životinja pa tako i pčela kopnenim i zračnim putem treba obaviti prije svega najhumanijim i svrsishodnim načinom prijevoza na velike udaljenosti što nam omogućuje transportno logistička firma iz Varaždina" istaknuo je ministar Tolušić na uručenju dokumenta predsjedniku udruge Pčelarstvo OnLine. 

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme