Siječanj 23, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

 

bee-vitalBee vital hive clean je dodatak prihrani pčela.Neki od osnovnih sastojaka su: voda,saharoza, limunska kiselina, oksalna kiselina, ekstrakt propolisa, eterična ulja... pomoću Bee vital hive clean-a pčele drže svoje košnice čistima, pčelinjak se regenerira na prirodan način i daje med najveće kvalitete. Do toga dolazi jer Bee vital hive clean aktivira prirodni način čiščenja kod pčela.Bitno je napomenuti da su istraživanja pokazala da u medu nema nikakvih rezidua.

Djelovanje:

Kroz apliciranje Bee vital hive clean-a hvataju se i mikroskopski najmanje kapljice na dlačice pčela. Zbog socijalnog kontakta i poriva čiščenja kod pčela raspoređuje se ravnomjerno na sve ostale pčele i uzrokuje da se stanice kroz trenutn oaktivirane pčele temeljito pročiste od odumrlih larvi. Ta i sva ostala strana tijela, kao i čestice nečistoće se odmah odstranjuju iz košnice zbog pojačanog poriva čiščenja kod pčela . Kod primjerene upotrbe nema štetnih djelovanja na pčele, leglo i maticu jer se ne radi ni o otrovu niti o lijeku.

Pravilan trenutak za tretman:

Za tretiranje je bitno izvršiti kontrolu dnevnog prirodnog pada varoe.O tome ovisi koji tretman treba primjeniti.Ukoliko je dnevni prirodni pad varoe manji od 30 po košnici ne treba pristupati intezivnom tretiranju.Dovoljna je jedna aplikacija Bee vital hive clean-a. Ako je dnevni prirodni pad varoe veći od 30 po košnici pristupa se intenzivnom tretiranju.Intenzivno tretiranje sastoji se od tri aplikacije u razmaku od 6 dana. Tretmani se vrše u tri perioda.Prvi period je u proljeće kad počne unos peluda i razvoj društva. Drugi period je krajem srpnja ili početkom kolovoza nakon vrcanja i treći je u studenom ili prosincu.Tada treba uzeti u obzir da je dovoljna samo jedna aplikacija ukoliko u košnici nema legla.

Kako tretirati:

Bee vital hive clean dobiva se pakiran u boce od 0,5 litara ili u stickovima od 18 ml. Jedan stick je predviđen za jednu aplikaciju po košnici. Potrošnja Bee vital hive clean-a je 10-20 ml za jednu aplikaciju po košnici.Potrošnja ovisi o jakosti društva. Aplikacija se vrši tako da pošpricamo zaposjednute ulice u plodištu sa 10-20 ml Bee vital hive clean-om. Najbolje je vršiti aplikaciju pri vanjskoj temperaturi 10-25 C dok se pčele zadržavaju oko legla jer je tada uspjeh bolji.Najprikladnije vrijeme tretiranja je ranije u jutro ili kasno popodne.

Osobna iskustva Dražen Jerman:

Prije dvije godine dobio sam od prijatelja manju količinu Bee vital hive clean-a i tada sam napravio test na par košnica. Rezultati su me toliko oduševili da sam prošle godine sjeo u auto i otišao u Austriju po Bee vital hive clean za sve košnice. Primjetio sam da su mi tretirana društva 20%-30% jača od onih koja sam liječio ustaljenim preparatima (amitraz). Zna se da jače društvo donosi više meda i da je to društvo otpornije i na druge bolesti (npr.vapnenasto leglo). Što se tiče varoe najbolji pokazatelj su mi bili hvatači peludi na letu. Kod testnih košnica u hvataču peludi nisam nailazio na varou dok je kod ostalih varoe bilo. Prošle godine sam sve pčele tretirao Bee vital hive clean-om i ne mislim mijenjati način suzbijanja varoe na svom pčelinjaku.Još jedan podatak. Prijatelj pčelar s kojim zajedno selim jesenas je izgubio sve pčele. Ja imam gubitak od 10% ali i to zbog toga što sam u 7.mj. nakon lipe imao namjerno trovanje pčela od nepoznate osobe i ta društva se nisu uspjela oporaviti. Razmak između mog i prijateljevog pčelinjaka je 100 metara. Mislim da ovaj podatak dovoljno govori o uspješnosti Bee vital hive clean-a. Od ove godine Bee vital hive clean moći će se kupiti i kod nas.

Za sva pitanja i objašnjenj kontakt Dražen Jerman mob. 0981870-178 ili info na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme