Siječanj 23, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Bienen Wohl

BienenWohl ® karakteristike:

  • Jednostavan za uporabu
  • Brzo djelovanje
  • Mala potrošnja
  • Varroa ne razvija otpornost
  • Nema rezuida u proizvodima

Aktivni sastojci:

Oksalna kiselina, limunska kiselina, propolis, alkohol i eterična ulja. BienenWohl ®, mješavina sastojaka bezopasnaa za pčele, koja ukoliko se primjenjuje prema uputama nestaje iz košnice već nakon nekoliko dana pritom ne ostavljajući rezuide u vosku i medu. Prema dostupnim podacima efikasnost primjene je do 96%. Koncentracija limunske i oksalne kiseline odgovaraju onima koje se nalaze u 50g. špinata.

Način djelovanja:
Bienenwohl djeluje samo eksterno jer ga pčele ne konzumiraju. "Tretman ukapavanja" ostavlja kapljice na dlačicama  pčele koje se nakon toga prenose na sve stanovnike u košnici. Bolesne pčele, oštećene, osakaćene ili oslabljenje parazitima napustit će košnicu u sljedećih nekoliko dana.  Higijensko ponašanje zajednice se povećava i ovim tretmanom stvara se nova jača generacija pčela.

Primjena:

Primjena je vrlo jednostavna ovaj proizvod je kao gotova emulzija spremna za korištenje bez ikakve posebne prethodne primjene. Tekućinu je dovoljo neposredno prije primjene protresti nekoliko puta. Ambalaža je  omogućuje primjenu propisane doze po koloniji. (bienenwohl.com)

Video:

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme