Siječanj 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Kao što brojni ljubitelji proizvoda u pčelarstvu i znaju nisu svi proizvodi rezultat direktnog rada pčela već i marljivih pčelara. Nadamo se da ste probali mnoge vrste pčelinjih proizvoda okusili njihove specifične karakteristike, uočili razlike u boji okusu i slično. Mnogi vole degustacije pa vam ovdje nudimo malu virtialnu "degustaciju". Smatrate li da dio sadržaja nije dobar ili imate dopunu, neku novu vrstu javite nam na ka email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Cvjetna pelud

Ljudi često pogrešno krive sve vrste cvijeća odnosno njegovu pelud za sveprisutne i sve raširenije alergije. Budući da se najveći dio peludi širi preko oprašivača, ta vlažna i "teška" ljepljiva pelud najčešće niti u velikoj večini slučajeva ne putuje zrakom. Naravno postoje i biljke koje proizvode drugačiju poput ambrozije, peludi koje nastaju unutar livada odnosno najčešće "lagane" peludi koju u okoliš raznosi vjetar.

Opširnije:Cvjetna pelud

Medena rakija

Medena rakija, liker od meda, medna rakija, medova rakija, medica ... je prirodni tradicionalni napitak naših starih. Poznato je da se takav sličan napitak spremao još za vrijeme starih rimljana. Proizvodi se u gotovo svim zemljama svijeta.

Opširnije:Medena rakija

Medovina

Medovina vino od meda je pored medene rakije vjerojatno jedno od najstarijih alkoholnih pića koje je čovjek konzumirao. Najstariji arheološki dokazi o proizvodnji Medovine datiraju još iz 7.000 godina prije nove ere.

Opširnije:Medovina

Ocat od meda

Ocat poput mnogih drugih boljih ili lošijih proizvda otkriven je prema staroj legendi u stvari sasvim slučajno. Naime vino koje je predugo stajalo u bačvi se "pokvarilo" i postalo kiselo, u stvari nastao je današnji vinski ocat. Pa tako i sama riječ ocat u prijevodu na francuski bi značila: vin kao “vino” i aigre kao “kiselo”.

Opširnije:Ocat od meda

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme