Siječanj 23, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Upozorenje: S obzirom da cimet i med mogu sniziti razinu šećera u krvi, porazgovarajte sa svojim obiteljskim liječnikom prije uvrštavanja ovog napitka u svoj popis prehrandbenih navika, pogotovo ukoliko već otprije uzimate dijabetičke ljekove.

čaj

Med se kao namirnica koristi već tisućama godina bilo za spravljanje bezalkoholnih i alkoholnih pića, u narodnoj medicini kao nezaobilazan sastojak  za liječenje kašlja i prehlade, sprječavanje alergija, za poboljšavanje sna i slično. 

Unatoč svojoj neupitnoj slatkoći, a prema izdanju "International Journal of Biological Sciences" iz 2012. godine med dokazano pomaže snižavanju razine šećera u krvi. Dodavanje cimeta u med i zdravstvene prednosti se dupliciraju. Cimet se dokazao u borbi protiv upala, kod kolesterola, jačanju srca, borbi protiv raka, i slično. 

Stavimo med i cimet zajedno u topli napitak poput čaja, imate svoj omiljen napitak koji vam čuva zdravlje.

Što vam je potrebno

  • 1 Šalica vode ili mlijeka
  • 1 Žlica
  • 1-2 žlice meda
  • Prstohvat do dva cimeta (ovisno o ukusu)
  • kakao (kod recepture sa mlijekom)

Zagrijte šalicu tople vode, mlijeka ili kakao napitka na željenu temperaturu, recimo onu da se med lako otopi a vi da ne opečete jezik. Možete taj pothvat odraditi na štednjaku ili pomoću mikrovalne pećnice.

Promješajte u tekućini 1 do 2 žlice meda koji ste posipali sa malo cimeta. Količinu meda i cimeta prilagodite vlastitom ukusu, malo eksperimentirajte dok ne dobijete savršenu recepturu.

 

Pročitajte još i ovo:

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme