Veljača 18, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Med kao proizvod medonosnih pčela, poznato je odavno, između ostalog vrlo pozitivno djeluje i na probavni sustav ljudskog organizma. Neke okvirne preporučene doze su za djecu mlađu od 10 godina 3 x 10 grama pretjerati dakako ionako ne mogu. Naime još se od meda nitko "predozirao" nije. Odraslima je ta doza povećana na 60-90 grama koja se uzima u dva ili tri djela tijekom dana. Jedna se doza i kod odraslih i kod djece svakako ostavlja za prije polaska na počinak, a može se naravno uzeti sa bilo kojom tekućinom pa možda najbolje s čistom vodom. Vode u ovim našim krajevima bar ne nedostaje kao ni odličnog kvalitetnog meda. Med s vodom ima učinak infuzije koju dobijete u bolnici.

Med i gastritis:

MEDMed sam po sebi uspješno smanjuje pojačanu kiselinu želučanog soka pa se med što je odavno poznato uspješno primjenjuje kod problema s gastritisom ili čirom na želucu.

Med i zatvor:

 Prema narodnoj se medicini protiv zatvora uzima 20 grama kristalizirana meda koji se otopi u čaši topla mlijeka. 4-5 jušnih žlica se uzima prije spavanja. Drugi recept je 40 grama meda pomješati sa sokom svježe kruške ili jabuke te se uzima 3x dnevno prije jela.

Med i čir na želucu:

 200 grama meda pomješati sa 1 dl soka aloe te 2 dl crnog vina. Sve skupa dobro promješati te ostaviti da odstoji 5 dana dobro zatvoreno izvan sunčeve svjetlosti u tamnom. Prema narodnoj medicini ta se smjesa uzima 3 x dnevno po jedna jušna žlica.

Med i želučane smetnje:

  700 grama meda se promješa sa 700 grama mljevenih oraha (sedmodnevna doza) te se ta smjesa prema narodnoj medicini uzima 4x dnevno.

Med i bolovi u trbuhu i nadutost:

Kod problema bolova u trbušnoj šupljini se prema narodnoj medicini koristi med pomješan s vodom koji će smanjitii bolove, nadutost. Za bol u trbuhu se koristi i mješavina svije žlice meda sa sokom jednog limuna u koji se umješa četvrtina naribanog đumbira i 1 dl tople vode. Smjesa se pije kao čaj.

Med i crijevna motorika:

Za olakšanje crijevne motorike uzmite pola kilograma bundeve, decilitar vode, dvije jušne žlice kristaliziranog meda, 50g krupice i 50 grama maslaca te prema narodnoj medicini očišćenu bundevu prokuhamo pričekamo da se malo ohladi te dodamo ostale sastojke i sve skupa dobro promješamo. Koristiti 3x dnevno po jednu jušnu žlicu.

Med i pražnjenje:

100 grama meda zagrijati na 45°C te pomješati sa 50 grama aloe te ostaviti minimalno 24 sata da poklopljeno odstoji. Prema narodnoj medicini ta se smjesa uzima ujutro 2 jušne žlice prije jela.

   

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme