Veljača 18, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Tisućama godina žene su se u brizi o svom izgledu oslanjale na sastojcima koji su im bili dostupni unutar njihovih kuhinja, vrtova i slično. I danas u 21. stoljeću, mnoge žene još uvijek provode ove drevne rituale u svom anti-aging i beauty rutine i ne samo one sastojke tih rituala koristi i industrija u proizvodnji najraznovrsnijih kozmetičkih proizvoda.

Prema nekim je tvrdnjama najpoznatija, najljepša i posljednja vladarica u egipatskoj povijesti, Kleopatra iz dinastije Ptolemejevića makedonskog podrijetla, svom izgledu pridavala posebnu pozornost i brinula se ne samo o tome kako će izgledati taj dan već i sutra koristeći pčelinje proizvode.

med ilustracija

Kupka s medom 1:

Za omekšavanje kože u kadu s već pripremljenom vodom za kupanje dodamo 200 grama meda. Nakon boravka u kadi otprilike pola sata tijelo isperemo toplom vodom.

Kupka s medom 2:

Za postizanje glatke i nježne kože Kleopatra je kruži predaja koristila litar mlijeka i čašu meda koji se zagrijani promješaju pa se doda dvije žlice ružinog/kokosovog/bademovog ulja i sve skupa umješa u pripremljenu vodu za kupanje.

Kupka s medom 2:

Pola šalice morske soli i žlicu sode bikarbone promješajte u šalici kipuće vode. Dodajte dvije šalice mlijeka i šalicu meda pa sa deset kapi eteričnog ulja vanilije dodajte u pripremljenu vodu za kupanje. Nakon uživanja u trajanju od 20-30 minuta lagano se istuširajte toplom vodom.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme