Veljača 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Med bagrema - ilustracija

Pčele med bagrema sakupljaju u vrijeme cvatnje tijekom mjeseca svibnja. Mjesecima ostaje u tekućem stanju i jedan je od vrsti meda koji vrlo sporo kristalizira zbog toga što u sastavu sadrži više fruktoze od glukoze.

Same pčele dobro i uspješno prezimuju ukoliko im se osigura zimovanje na bagremovom med. preporuča se za nesanice, umirenje previše nadraženog živčanog sustava te otklanjanja posljedica nagomilanog svakodnevnog stresa, vrtoglavica i sličnih smetnji.

Preporuča se konzumacija sa čajem od kamilice što uvelike pojačava djelovanje i samog meda i čaja. Također je preporučljivo uzimanje navečer prije spavanja.

Jakih i obilnih bagremovih paša za pčele nalazimo gotovo u svim kopnenim krajevima Hrvatske u kojima je nekad sađen ili se proširio prirodnim putem kao vrlo prilagodljiva biljka.

Testiranje meda (jedan od načina):

Zatvorenu staklenku meda naglo okrenite čepom prema dolje/gore. Ako se zrak podiže u obliku kugle, kao na youtube videu, med je najvjerojatnije kako treba. Gušće vrste meda u tekućem stanju reagirat će naravno sporije, rijeđe brže.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme