Siječanj 24, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Nenad Finzir - prezentacija funkcionalne FN košnice
Nenad Finzir - prezentacija funkcionalne FN košnice

Pčelarstvo je najistraženiji dio poljoprivredne djelatnosti, prepuno je inovacija. Neke inovacije su bolje prihvaćene neke slabije neke se prihvate iskusniji neke početnici. Nenad Finzir u samo 4 godine bavljenja pčelarstva osmislio je inovaciju koja mu olakšava rad na pčelinjaku sa LR košnicom. Košnica je dimenzijama sanduka i okvira identična kao LR košnica koja je bila baza za dalju preinaku.

Nenad Finzir - pčelar inovator

Osnovna Nenadova ideja bia je olakšati rad sa LR košnicom i podizanjem teških nastavaka punih meda i pčela. Naime svi pčelari prije ili kasnije barem su jednom u životu podižući nastavak razmišljali o tome kako bi si taj dio posla na pčelinjaku barem malo olakšali. Bilo je već više manje uspješnih inovacija podizanja cijelih LR nastavaka, no ova LR preinaka ide u smjeru da se pčelaru omogući rad sa LR košnicom poput onog sa na primjer AŽ sistemom uz sve prednosti koje vam pruža idejno osmišljen i standardan LR sistem.

Nenad za sada ima samo jedan snimljen video materijal, kako sam kaže na "suho", no najavljuje kako ćete uskoro na njegovom youtube kanalu moći vidjeti i rad na pčelinjaku u funkcionalnoj FN košnici sa pčelama.

U sljedećem videu Nenad će vam prezentirat jednu svoju inovaciju i sam rad sa funkcionalnom košnicom nazvanom prema njegovim inicijalima kratko: FN

Foto galerija : funkcionalna FN košnica

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme