Siječanj 24, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Iako vjerovali ili ne još uvijek neki pčelari smatraju kako je bolje baviti se pčelarstvom bez upotrebe moderne tehnologije 21. stoljeća i da sve što se ne poklapa sa njihovim stajalištima ne može donijeti ništa dobro. Takvi pčelari uglavnom kaskaju i teško svoje znanje nadopunjuju novim, a to je kako danas tako i u prošlosti uvijek bilo nužno želimo li biti uspješni u svom poslu.

Na primjer uzmimo koliko ste se puta zapitali koja je ovo biljka? PlantNet aplikacija je koja može teoretski prepoznati biljku na temelju fotografije nije namjenjena isključivo pčelarima već najrazličitijim korisnicima, poljoprivrednicima, šumarima i ostalim koji imaju potrebu za povremenim prepoznavanjem biljnih vrsta njihova okoliša. Informacije mogu da posluže istraživačima, botaničarima ili farmaceutima koji žele da pristupe informacijama prikupljenim pomoću tog projekta. a možete je preuzeti na iOS App Store-u ili Android Google Play Store-u ovisno o uređaju koji koristite.

Među ostalim značajkama, ova besplatna aplikacija pomaže u identifikaciji biljnih vrsta preko fotografija. Preko vizualnog softvera za prepoznavanje biljne vrste koje su dovoljno dobro uslikane uspoređuju se sa botaničkom bazom podataka mogu te ako postoje iste ili slične ponudi se naziv biljke.

 

Ako pak ste ispravno identificirli vrstu, možete sudjelovati u projektu slanjem svoje slike pomoću gumba "doprinos". Nakon postupka moderiranja stiže i potvrda.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme