Veljača 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Što napisati o medu a da već moguće niste čuli? Prije otkrića penicilina med i njegova svojstva su se koristila u cijelom svijetu. Da ima antibakterijska svojstva već i lastavice na grani znaju. Da ima protuupalna svojstva uvjek se sjetite bar onda kad obolite. Sve veći broj lječnika danas više ni ne osporava njegova svojstva pa se on polako vraća na svoje zasluženo mjesto kako u prehrani tako i medicini.

Konoplja je poznata kao biljka za proizvodnju vlakana od prije oko 5 000 godina. Poznato je i da neke vrste kanabisa  CBD , THC , CBG i duge imaju neka svojstva koja ljudima u njihovoj bolesti uvelike olakšavaju život. Osim upotrebe pušenjem koja je možda i najpoznatija, isti se koristi i preko najrazličitijih pripravaka npr za površinsku upotrebu. Ako se proizvedu i upotrijebe ispravno navodno mogu utjecati preko kože na živčani sustav.


Naravno kako o svemu tome sami pojima nemamo, na članak smo naišli preko weba i smatrali ga kao zanimljivu informaciju te bez obzira na kod nas različita mišljenja i stavove izgleda ako ništa onda kao zanimljiv članak za pročitati.

U nekim državama, možete pronaći mješavine marihuane i meda već pripremljene i upakirane za prodaju, kod nas još uvijek to nije slučaj tako da ne morate odmah pohitati u obližnju trgovinu.

Ako bi kojim slučajem sami pokušali sami spremiti tako nešto, dakako ako pribavite legalno sve potrebne komponente za tu mješavinu,  morate biti svjesni činjenice da sam kanabis kao takav nije topiv u medu.  Prvo se iz njega sprema tinktura pa se zatim nakon što je ista završena umješava u med pritom dakako neće se u svaki med jednako umješati. Koristi li se alkoholna tinktura umješavanje je olakšano a laganim grijanjem po potrebi alkohol ispari. Unatoč mogućem gubitku nekih hranjivih tvari za vrijeme grijanja, željeni antibakterijski učinak u takvom se procesu neće izgubiti. Grijanje je najbolje obaviti na pari ili sa posudom koja ima dvostruke stjenke. (Cheryl K. Smith cannabisnowmagazine.com)

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme