Veljača 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

I Kinezi bi uskoro mogli početi uživati u čarima najpoznatije slavonske suhomesnate delicije - kulena, vrhunskih vina iločkog vinogorja i domaćeg meda prenosi glas-slavonije.hr.

Izaslanstvo Udruge, u sastavu Pavo Baotić, Zorica Gregurić i načelnik općine Bošnjaci Andrija Juzbašić, primila je veleposlanica NR Kine Deng Ying s najbližim suradnicima. Tijekom dvosatnog radnog sastanka gospođa Deng Ying pokazala je vrlo veliki interes za naše proizvode - od kulena, meda, vina, rakija do šlinge, čipke i drugih rukotvorina - izjavio je za glas-slavonije predsjednik Udruge Panonija Pavo Baotić.

ovo bio tek prvi u nizu sastanaka, jer su već dogovoreni novi susreti, ali i uspostavljanje kontakata s kineskim tvrtkama, kao i posjete njihovih izaslanstava Slavoniji.

Na predstojećim Danima Slavonije u Rijeci i Zagrebu, gdje će sudjelovati i branitelji proizvođači iz županjskog kraja, doći će i veleposlanica Kine i njezin savjetnik za gospodarstvo i ekonomiju, koji je također nazočio sastanku.

Tijekom razgovora najavila je i mogućnost odlaska članova Panonije u Kinu na prezentaciju njihovih proizvoda.Kompletan članak dostupan je na web portalu glas-slavonije.hr (foto: P.Baotić)

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme