Veljača 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je 16.032.858,38 kuna na račune 1.346 korisnika potpora u pčelarstvu za 2014. godinu.

Potpora hrvatskim pčelarima upisanim u Evidenciju pčelara i pčelinjaka bila je dostupna u okviru šest mjera koje se provode prema Nacionalnom pčelarskom programu, a čiji je cilj stvaranje uvjeta za bolji položaj pčelarstva u RH te stvaranje osnove za povećanje konkurentnosti u pčelarskom sektoru. Tako će biti i slijedeće godine.

Pčelarima potpora i kroz mjere Programa ruralnog razvoja

Dodatno, već od početka slijedeće godine, pčelari će kroz mjere Programa ruralnog razvoja iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj moći financirati svoje projekte i ulaganja koja nisu dozvoljena u Nacionalnom pčelarskom programu.

Bespovratna sredstva tako će se dodjeljivati i za primarnu poljoprivrednu proizvodnju i preradu poljoprivrednih proizvoda vezanih uz med i pčelarstvo. Uz to, financirati će se i poticati mlade na osnivanje obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koji se bave pčelarstvom.(EU fondovi)

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme