Veljača 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Republika Hrvatska, odnosno Ministarstvo poljoprivrede, na račun Sladorane d.d. te Viro tvornice šećera d.d. morati iz proračuna isplatiti štetu od 97 milijuna kuna zbog pogrešne odluke ministra Tihomora Jakovine iz 2012.?

Odluka o dodjeli kvota trebala je biti donesena do kraja lipnja 2012. no ona se razvukla sve do studenoga, da bi na kraju ministr Jakovina donio odluku koja se prilično kosi za preporukama povjerenstva.

Spornim riješenjem o raspodjeli proizvodnih kvota za šećer UR.Broj 525-07/0005-12-3 Jakovina je 19. studenoga 2012. dodijelio jednaku proizvodnu kvotu šećera od 67.507 tona i Zadrinoj Sladorani d.d., ali i Tvornici šećera Osijek, premda je Povjerenstvo koje imenovao Jakovina osobno odlučilo drugačije.

Znate li da su vam troškovi pčelarstva u Republici Hrvatskoj ako ste crnac ili bušman duplo veći nego da ste se rodili kao bjelac, član političke stranke ili Hrvat? Udruga Pčelara Pčelarstvo OnLine pokrenula je provjeru Ustavnosti zbog kontinuiranog kršenja Ustava donešenim pravilnicima u pčelarskoj djelatnosti.

Tihomir JakovinaPogreb hrvatske poljoprivrede

"I zbog manjih nepravilnosti bi u demokratskim društvima premijer odmah smijenio takvog ministra, ali ne i u Hrvatskoj", izjavio je danas u Vukovaru Branko Hrg (HSS). Ministru poljoprivrede Jakovini poručio je da se "slobodno mogao neki dan pridružiti prosvjedu pogrebnika u Zagrebu noseći tablu "pogreb hrvatske poljoprivrede".

Diskriminirajuću Zakoni i Pravilnici

Uništeni su mali stočari, a na redu je uništenje "malih" stočara - pčelara. Unutar, kako je nazivaju, najgore vlade u povijesti Hrvatske ministar poljoprivrede, Tihomir Jakovina, je najnegativniji ministar koji nema podršku čak ni onih kojima pogoduje zahvaljujući vlastitom nesnalaženju i neznanju. Nisu samo da napomenemo, samo te odluke oko šećera sporne a da se tiču bahatog "Ja sve znam" ministra poljoprivrede Jakovine sporne, neke su na putu za provjeru ustavnosti jer se Pravilnicima i Zakonima krše temeljna ustavna prava građana Republike Hrvatske - pčelara.

Ministra još optužuju i za političko kadroviranje u Agenciji za poljoprivredno zemljište. Opisuju ga kao bahata i nesposobnog ministra koji mrzi seljake i ne zna provoditi "svoj" zakon! Jakovina je usto navodno dobio poticaj u iznosu od 60.000kn za poljoprivrednu površinu od pet hektara, ali da se uzgojem višanja nikad nije bavio. Vjerojatno i zato zna da se kako tvrdi sustav državnih poticaja mora reformirati. U tome se slažemo ali ne samovoljno kako bi on sam htio već uz javnu raspravu.

Kako postojeće agencije koje plačaju građani iz proračuna ne rade svoj posao po pitanju pčelarstva već su isti prepustile na volju i samovolju neprofitnim uskointeresnim savezima bit će zanimljivo vidjeti tko je koliko kolača "pojeo" predlaganjem projekata koji su započeli u vrijeme ministra Čobankovića pravomoćno osuđenog za svoje odluke. Hrvatska će ukoliko se ustanovi da i u tom djelu ima koruptivnih aktivnosti biti zemlja u kojoj se guli krumpira i više nego je potrebno ili koliko ga građani u javnim kuhinjama uopće i mogu pojesti. (foto index.hr)

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme