Veljača 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Lynnwood: U američkoj saveznoj državi Washington u mjesatu Lynnwood kamion koji je prevozio pčele za Belleville Honey Co. vlasništvo obitelji Thompson doživio je nesreću.

Prema izjavi vozača nesreća se desila zbog puknuća gume no glasnogovornik "Washington State Patrol" upućuje na to da je razlog prevelika brzina. Pčele su u vlasništvu Belleville Honey Co. tvrtke u vlasništvu obitelji Thompson koja iznajmljuje pčele poljoprivrednicima na zapadnom djelu USA.

Kamion se prevrnuo tik pred svitanje pa su pčele izlaskom sunca te još uvijek pod stresom od nesreće postale aktivnije što je otežalo spašavanje preživjelih pčela.

Prema izjavi vlasnika Belleville Honey Co., Erica Thompsona, na kamionu je bilo 448 košnica, a u svakoj otprilike 50.000 do 60.000 pčela. Vozač kamiona star 36 godina iz Idaha srećom u nesreći osim preživljenog stresa nije povrijeđen, a hitnom intervencijom su nakon nesreće pokušali spasiti što je moguće više pčela pa se za to vrijeme promet odvijao dosta otežano.

Pčele su se sa voćnjaka jabuka selile na ugovoreno oprašivanje borovnica i malina dok se sama nesreća desila na otprilike pola puta te dvije lokacije.

 

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme