Siječanj 23, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

pčelarska banda uhvaćena u protuustavnoj objavi podataka

Sjećate li se našeg članka kako u HPS-u radi lažov (tajnik Gerić) kada je lagao kako je naputak Agencije za plačanja ubiranje "Daće" za HPS u kešu, kako su predsjednik HPS-a Kranjec, tadašnji predsjednik PDV-a Benko i ekipa više manje poznata svima koji nas prate PRVO potpuno protuzakonito prikupili pa zatim i protuustavno objavili podatke pčelara u RH?Pravdali su se da je "sve po zakonu" a imali su plan u okov staviti SVE pčelare RH, što bi im stavimo ruku na herc i uspjelo da nismo počeli pisati o njihovom planu, lažima, dogmama i prijevarama. Doduše nisu naša pisanja dospjela do svih ušiju ali pljačka je donekle zaustavljena, posebno kod educiranih pčelara koji znaju mislit svojom glavom.

Ništa ovdje nije pisano napamet, ne brinite. Neki su dokumenti prikupljeni i objavljeni, poput primjerice Agencije za zaštitu podataka gdje lijepo stoji kako pojima nemaju o prikupljanju podataka, a prvi su to trebali znati, dakle i prije kretanja u tu prljavu protuustavnu i protuzakonitu rabotu HPS-a. No ... nisu, Kranjec je obavio dva tri tajna sastanka s pravomoćno osuđenim Ministrom poljoprivrede Čobankovićem (kaznu za osudu odslužio navodno guleći krumpir) iza zatvorenih vrata a na vlasti je bio Zna Se. Joooj kako je dobro biti na Vlasti jer Vlasta je bogata, Vlasta te časti....

U Hrvatskoj postoje jednaki i jednakiji, to znamo, postoji banda i pošteni, neki vjeruju da tko leti, vrijedi, tko vrijedi, leti, tko ne leti, ne vrijedi ... drugi pak misle kako je bolje ispasti budala nego iz vlaka ... a njih dvjestotinjak (po nekim procjenama ih ima i 400) smatra kako je bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi.

Mijo Crnoja po nekim tvrdnjama medija smatra kako je ipak bolje živjeti 100 godina kao ..., on je novi Ministar branitelja kooperativne ali nekoalicijske vlade Mosta i Domoljubne koalicije, javna je osoba i za njega vrijede pravila o zaštiti osobnih podataka jer nakon nekih natpisa o njegovoj neukoj krađi poreza i/ili prireza... prijevari (nije navodno prošao tečaj o utaji poreza aktualne predsjednice) o mjestu prebivanja iz Sabora je stiglo promtno priopćenje:

bolje ispast budala nego iz vlaka"Potaknuti informacijama objavljenima u brojnim medijima i društvenim mrežama o navodnom prikrivanju određenih podataka u životopisima određenih izabranih ministara, želimo izvijestiti medije i javnost, kako Hrvatski sabor niti saborska Služba za medije nisu i ne prikrivaju nikakve informacije, nego su u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka dužni prilikom objave životopisa na mrežnim stranicama, a koji sadrže određene osobne podatke, poput adrese stanovanja, privatnih brojeva telefona, podataka o djeci i sl., izostaviti takve podatke. Netočno je da je na mrežnim stranicama Hrvatskoga sabora u petak, 22.1.2016. prethodno bio objavljen životopis g. Mije Crnoje s osobnim podacima poput adrese stanovanja, a da su kasnije ti podaci izbrisani", stoji u priopćenju koje je stiglo iz Sabora.

Oj vi pčelari koji čitati znate pitate li se ovce neuke jadne što vaši osobni podaci rade javno na stranici:

http://pcele.hpa.hr/katastarHPS

Pitate li se koliko je krađa pčelinjaka omogućeno upravo objavom ovih podataka? Samo da se zna od prvobitne objave pa našeg pisanja io svemu neki su obrisani bilo je i brojeva telefona. Al još ste ovce za strižu jer:

Zakonom o zaštiti osobnih podataka dužni prilikom objave životopisa na mrežnim stranicama, a koji sadrže određene osobne podatke, poput adrese stanovanja, privatnih brojeva telefona, podataka o djeci i sl., izostaviti takve podatke.

Propisano je tko i kako ažurira podatke, btw potpuno su neažurirani, i što ako se isti NE ažuriraju na vrijeme. No ipak smo mi u zemlji gdje je premjer osoba za koju nitko glasao nije , gdje Ministar zbog prireza prijavljuje lažnu adresu, drugi krade treći pima pronevjere "na leđima"...

(za pcelarstvo.hr :  Akarlovic)

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme