Siječanj 24, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Hrvatsko pčelarstvo zajedno sa Ministarstvom poljoprivrede tone u vrlo mutne, sramotne i čudne vode najblaže rečeno. Zamislite apsurda, 13.09.2006.godine u ministarstvu poljoprivrede sastali se Predstavnik ministarstva pomoćnik ministra, gosp. Mikolčić (na fotografiji), predstavnici HPS-a i predstavnici nepostojeće udruge pčelara koji su najavili osnivanje jedan dan prije preciznije: 12.09.2006.godine u 16:30!
Ponovimo jer ovo se ne sreće svaki dan za one koji misle da nisu dobro pročitali:

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva predstavljao je:

  • pomoćnik ministra, gosp. Mikolčić

Predstavnici Hrvatskog pčelarskog saveza bili su:

  • Martin Kranjec, predsjednik
  • dopredsjednici Augustin Benko i Branko Slavica

ispred Grupacije pčelara u HGK-u:

  • Mikolčić
  • Jakopović
  • Gregačević

Nepostojeću udrugu (kažnjivo po zakonu) predstavljali su!!!

  • Željko Vrbos
  • Branko Tomšić

Pregovori u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva su se vodili oko promjene promijenjenih poticaja u pčelarstvu za koje se zalaže više od 90% pčelara u Hrvatskoj.
Da pojasnimo glupost koju je teško razumjeti: U Virovitici je 12.09.2006 održan inicijativni skup za osnivanje udruge «Hrvatski pčelari robni proizvođači» kojemu je bilo nazočno stotinjak pčelara iz 9 županija. Razlog osnivanja nove pčelarske udruge je zaštita velikih proizvođača meda koji imaju više od deset pčelinjih zajednica i koji se pčelarstvom bave profesionalno. Osnovan je inicijativni odbor, a za predsjednika je izabran Željko Vrbos iz Virovitice.

Na skupu je tek najavljeno osnivanje udruge pčelara, a već drugi dan predstavnici nepostojeće udruge u osnutku pregovaraju ravnopravno rame uz rame sa Hrvatskim pčelarskim savezom koji okuplja pčelare iz cijele države zajedno sa registriranim udrugama od 12. prosinca 1954. godine. Na kakve je grane spalo ministarstvo ovakvim pristupom nije teško za zaključiti, vrlo, vrlo niske rekao bih.

Potpuno je nejasno koga su pčelari iz nepostojeće udruge predstavljali, da li nepostojeću udrugu ili HPS čiji su također članovi? Predsjednik Hrvatskog pčelarskog saveza (kao) nezadovoljan da u pregovorima prisustvuju predstavnici udruge koja ne postoji napušta sastanak, a na navodno nagovor gospodina Stjepana Mikolčića ostao je braniti stavove pčelara koje predstavlja. Nikom od predstavnika ministarstva nije bilo čudno da u sastanku ravnopravno sudjeluju no name predstavnici! Koga i čije stavove brane znaju samo oni.

A.Karlović

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme