Siječanj 24, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Tomislav GerićPrema dosadašnjim iskustvima u komunikaciji sa Hrvatskim pčelarskim savezom od kojeg tražimo sve pismeno "črne na belemu" tražili smo detaljne upute kako bi svojim članovima olakšali plačanje 2,oo kn / košnica. Čudne stvari se dešavaju moramo priznati pokušat ćemo ih otpetljati.

Naime kako smo mi "on line" rekli bi virtualna udruga, neki drugi tvrde da smo totalni anonymousi,  skloni ili sklona kojekakvim "novotarijama" u pčelarstvu, zato i postojimo uostalom kao udruga, zanimalo nas je na koji "legalan" Žiro račun naši članovi i/ili mi u njihovo ime (imamo to po Zakonu pravo raditi) kako bi zadovoljili "Zakon" možemo platiti 2,ookn/košnica.

Sada sljedi zavrzlama LAŽOVA TOMISLAVA GERIĆA (plačenik sa slike desno - profesionalac tajnik HPS-a) i drama u udruzi i šire - u savezu udruga (navodno krov pčelarske korupcije)  na koju smo potrošili cijelo jutro:

NAŠE pitanje za HPS:


Poštovani,

Sukladno Pravilniku o držanju pčela i katastru paša Članak 20. (Troškovi prikupljanja podataka) molimo Vas da nam u cilju informiranja naših članova dostavite:
broj Žiro računa iznos koji je potrebno uplatiti po pčelaru i/ili košnici kao i ostale moguće eventualne izmjene/dopune ukoliko postoje.

s poštovanjem,

za Pčelarstvo online

Antun Karlović


HPS brzo odgovara:


Poštovani,
sukladno Pravilniku o držanju pčela pčelari se kod ažuriranja podataka javljaju istim onim povjerenicima koji su ih i prvi put uveli u Evidenciju. Ako nisu upisani u Evidenciju neka se jave povjereniku na svom području.

Prilikom dostave podataka povjereniku o stanju na svom pčelinjaku, pčelari plaćaju 2 kn po zajednici (članak 20. Pravilnika o držanju pčela i katastru pčelinje paše). Povjerenik je dužan svakom pčelaru izdati potvrdu o plaćenom iznosu.


Svaki povjerenik ima broj žiro računa HPS-a na koji vrši uplatu.


Tomislav Gerić, tajnik

Hrvatski pčelarski savez


Imamo mi i dodatno pitanje:


Poštovani,
zahvaljujemo na brzom odgovoru.
Kako članovi naše udruge Pčelarstvo online žive u 21 stoljeću, stoljeću u kojem se transakcije gotovinom svode na minimum i veliku večinu svojih financijskih transakcija obavljaju preko internet bankarstva, tj. ne vole poslovanje gotovinom da li je moguće da se 2kn po zajednici uplati direktno na Žiro račun pravne osobe koja je zadužena za vođenje katastra pa uz popunjen obrazac "Godišnje dojave"povjereniku ili HPS-u predočiti i potvrdu o internet uplati potrebnih sredstava?

s poštovanjem,


Antun Karlović


Tko to tamo nama laže?Gospodin Gerić nam pojašnjava kako su im "ruke vezane" opa. mogle bi biti


Poštovani,
ovo nažalost nije moguće jer pravila i uvjete plaćanja određuje Agencija za plaćanja u poljoprivredi i moramo ih na taj način provesti bez obzira na mogućnosti naprednih tehnologija.
S poštovanjem,
 
Tomslav Gerić, tajnik
Hrvatski pčelarski savez

Kako do sada nismo pronašli Pravilnik ni Zakon u kojem se određuje iznos naplate, u Agenciji za plačanja u poljoprivredi pojasnili su nam kako isti još nije usvojen i da ne znaju o čemu tajnik Gerić prića (piše) ali da može pisati što želi oni takve upute prema HPS-u nisu prosljeđivali.

Kako mi je bilo čudno tajnik Gerić tvrdi jedno o uputama Agencije, Agencija pojima nema tko je on, zovem tajnika Tomislava da se ne  dopisujmo jer predugo traje (a materijale za objavu sam prikupio ionako) e sada se Tomislav Gerić našao uvrijeđen, što ja to ispitujem kad je on to napisao i tako mora biti? Da li ja to njemu prijetim? (pita Gerić) a ja zaključujem kako su dobili frišku poštu iz neke druge Agencije pa ju ovaj upravo čita!

Rekoh ne gospodine Gerić ja ne prijetim ja postavljam pitanja u cilju daljeg informiranja pčelara unutar naše udruge, a Vi ste se kao savez obvezali provoditi pa stoga i odgovoriti na naše upite i sve nejasnoće.

Prekidamo razgovor jer se Gerić pjeni i stalno ponavlja ko papagaj: Jel to ti meni prijetiš? Jel to ti meni prijetiš?..........iššššššššš.....išššššš

Zaključak: Tajnik Hrvatskog pčelarskog saveza laže

Prenosimo naša pitanja, Gerićev odgovor i odgovor prozvane Agencije (klik na sliku otvara veći  format):

Dokaz da je Gerić lagao o uvjetima ... o čemu još laže?

Sljedeće naše pitanje koje se postavlja nakon svega:

  1. Zašto HPS u 21. stoljeću zaprima samo keš? PERU NAŠU-VAŠU LOVU? Troše za privatne potrebe?
  2. Zašto naša udruga ne smije platiti za svoje članove troškove preko žiro računa? SIVA ZONA - LOPOVLUK?
  3. Je li moguće da osoba - tajnik, kojoj je to posao toliko naivna da ne polaže iznos od miljunček i kusur na Žiro račun nego u džep (ili više njih) što je protuzakonito?

(akarlovic)

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme