Siječanj 23, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Sjećate li se informatički nepismene ekipe HPS-a koja je sama sebe postavila za jedine pregovarače (iza zatvorenih vrata) sa osuđenim Ministrom i Ministarstvom poljoprivrede glede Evidencije pčelara i pčelinjaka? Vjerojatno se sječate, jer je bilo ne tako davno, protuzakonitih i protuustavnih poteza HPS-a glede prikupljanja i javne objave podataka kao zbog "unapređenja" pčelarske djelatnsti nakon koje su počele masovne devastacije i krađe pčelinjaka? Ne,? Vjerojatno ili imate kratko sjećanje ili ste novopečeni pčelar pa se tako tada ni ne sjećate kako je tajnik Tomislav Gerić predsjedniku Pčelarstva OnLine lagao kako je isključivo prema uputama Agencije za plačanja u poljoprivredi plačanje nemoguće preko Žiro računa već isključivo u kešu (lakše se ispire i pere). Zamislite naivca, kasnije kada smo ga uhvatili u laži (meni osobno) u Ministarstvu poljoprivrede profesionalni tajnih saveza (HPS-a) plačenik kojem je to posao opravdavao se kako nije znao (???) da svi novci (sva lova) MORA proći kroz Žiro račun inače krše Zakon o financijama!!! Valjda sam zbog toga i dobio u PDV-u (pčelarsko društvo iz Varaždina) neispravno popunjenu uplatnicu bez broja od tadašnjeg kao povjerenika. Kud je nestala evidencija? Nema se para?

No ovi ili oni u HPS-u su za APPRRR male bebe.

apprrr

No to nije sve, želite li sami sebi zakomplicirati (i/ili uništiti) život tu je APPRRR(?) kontaktirajte ih to im je posao (mislimo na kompliciranje). APPRRR inače ako niste znali je skračenica, ista ako vam se za nešto skraćeno čini predugo dolazi od još dužeg naziva:  Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju! Ako vas skraćenica APPRRR ili pun naziv nisu dovoljno uplašili Samostalno popunite zahtjev za izravna plaćanja i pošaljite ga do 16. svibnja 2016. u Agenciju za plaćanja u poljoprivredi. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ili popularnije / kraće APPRRR ispunjavanje zahtjeva dovodi do vrhunca uhljebničkog idiotizma. Uhljebnici su naručiji aplikaciju u cilju vjerojatno kako bi imali što manje posla i tjeraju poljoprivrednike da skidaju neke aplikacije a  korištenje aplikacije navodno je jedini dozvoljeni način prijave zahtjeva (prenosi BUG mi znamo kolko je u Agencijama idiotizma). Upute imaju 102 (slovima: sto i dvije) stranice PDF-a, mi osobno nismo provjeravali i brojali no valjda su u BUG-u dovoljno sposobni izbrojati do 102 pa to nismo provjeravali dodatno !!!

Koliko košta naručena online aplikacija koja potiče rušenje šuma?

Informatizacija u Hrvatskoj prenosi BUG  – nula koraka naprijed, tri koraka natrag, i još košta ... jer je snimljen i promo film, koji poljoprivrednicima otkriva kako njihovim novcima SKUPO plačena aplikacija umjesto jednog klika online, zahtjeva slanje papira poštom? Vjerojatno u cilju poticanja sječe šuma kako bi se sadile nove ili jer poljoprivrednik ne može online lupiti onaj Zakonski bezvezni štambilj Likvidirano inače obvezan od 1.1.2016. godine.

Kliknete li kojim slučajem na APPRRR ili im postavite izravno pitanje otkrit ćete da u toj megalomansko uhljebničkoj Agenciji radi čak 719 zaposlenik UHLJEBNIKA koje Vi plačate i kad ih trebate uvjek su zauzeti ili vas preusmjeravaju na drugi broj telefona.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme