Veljača 18, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Može li Živi zid spasiti poljoprivrednu proizvodnju? Cilj im je da se hrana prodaje u krugu od 10 do 15 kilometara od mjesta proizvodnje. Cilj im je zaustaviti globalizacijsko korporativno ludilo, kojemu je cilj pretvoriti cijelu Hrvatsku u jednu tvrtku, jedno polje, monopol, isisavanje resursa i ispražnjenje zemlju od ljudi, nakon čega će se prijeći na novu žrtvu.

Nacionalni akcijski planŽivi zid predstavio je danas svoj Nacionalni akcijski plan  za organsku poljoprivredu i smatra kako se u cijelosti treba zabrani GMO. U Živom zidu smatraju potrebu sijanja isključivo domaćim sjemenom te da država potiče ekološku poljoprivredu, naime, na konferenciji za medije saborski zastupnik Živog zida Ivan Sinčić i njegovi suradnici predstavili su stranački program za obnovu sela i ekološke poljoprivrede pod nazivom Nacionalni akcijski plan na organsku poljoprivredu kojim bi se, tvrde, otvorilo nova radna mjesta, povećalo izvoz, poljoprivrednici bi bolje zarađivali, životni vijek stanovništva bi se produžilo, a troškovi zdravstva bili bi smanjeni.

Ekološka poljoprivreda je naš prioritet, u njemu ide Europa i svijet, a tu će pomoći gospodarska diplomacija, smatra Sinčić koji je prozvao predsjednika Vlade Tihomira Oreškovića kao "čovjeka bez vizije koji ne može zemlju povesti u nekom drugom smjeru".

U akcijskom planu razrađena su i financijska sredstva potrebna za njegovu provedbu, tvrdi Sinčić koji smatra kako bi "Država trebala osnovati središnje nacionalno tijelo koje bi okupilo stručnjake i ljude iz prakse, te biti lokomotiva razvoja ekološke poljoprivrede. Proizvode bi trebala otkupljivati za škole, vrtiće i vojarne, a glavni preduvjet za takvu proizvodnju je okrupnjavanje usitnjenog poljoprivrednog zemljišta".

Nacionalni akcijski plan Živog zida koji su predstavili možete pogledati klikom ovdje...

Prema uhodanoj praksi, zemlje Europske unije izvan eurozone svake godine do sredine travnja javnosti predstavljaju Nacionalni plan reformi i Plan konvergencije na temelju kojih Europska komisija izrađuje preporuke za svaku pojedinu zemlju. Prema uhodanoj praksi u Republici Hrvatskoj Vlada nema baš nikakav plan, čak ni onaj koji bi prema navikama nekih "bliskih Vladi" prepisali. Vladajući danas imaju očito je samo plan kako rasprodati preostali ostatak ostataka te kako sve ostale "građevine" staviti u okov krupnog kapitala.

 

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme