Siječanj 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Nedaleko od mjesta Nard, u blizini Valpova, otrovano je otprilike 150 pčelinjih zajednica no prema podacima pčelara u okolini primjećeno je kako se u košnicama smanjuje broj pčela pa se točni podaci kao i uzrok trovanja tek očekuju.

Ptrovanje pčelačele se grče i u ovom pomoru oštećeni pčelari smatraju kako se radi o trovanju. Naime, prema njihovim riječima, prska se pesticidima u vrijeme najveće cvatnje počevši od uljane repice pa do svih ostalih nasada.

Uzorci uginulih pčela poslati su na analizu u Veterinarski fakultet u Zagreb,  u Zavod za biologiju i patologiju riba i pčela, gdje će se utvrditi uzrok ovog pomora pčela.

Nemar, neznanje ili nešto drugo u primjeni otrovnih kemikalija pokazat će analiza. Jednost5avno je nevjerojatno kako neki nisu svjesni da zdravstveno ispravne namirnice mogu rasti samo i isključivo u suradnji sa oprašivačima, nikako i nikad sa kemijskim sredstvima koje ih ubijaju kao što i ubijaju sam okus. Hrvatski pčelari, ali i sve veći broj educiranih poljoprivrednika, sve veću brigu vode kako se boriti protiv onih korporacija koji im ubijaju pčele, za sada informiranjem svojih potrošača jer:

KAD SE MALE PČELE SLOŽE SVE SE MOŽE! Sa pčelama, a ne pesticidima, do većih i boljih prinosa!

Kad se male pčele slože, sve se može, sve se može!

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme