Veljača 18, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

RECITE STOP NAJVEĆEM SVJETSKOM TROVAČU KORISNIH OPRAŠIVAČA

RECITE NE SJEMENU ZLA, RECITE NE MOSANTU

Priča počinje u Bijeloj kući, gdje je Monsanto često dobija podršku u svom nastojanju da uz prikrivanje podataka dođe do potpune kontrole u SAD-u a potom i u svjetu! Zahvaljujući vezama između Monsanta i vladinih agencija, SAD je usvojio GMO hranu i usjeve bez potrebnih odgovarajućih ispitivanja, bez označavanja kako bi potrošači imali informaciju usprkos ozbiljnim pretnjama o njihovoj sigurnosti. Ne slučajno, Monsanto opskrbljuje 90% GMO sjemena koji se koriste na američkom tržištu. Monsantova duga pohlepna ruka ispružena je tako daleko da je u ranim devedesetima američka Agencija za hranu i Agencija za lijekove ignorirla upozorenja vlastitih znanstvenika koji su upozoravali da GMO usjevi mogu uzrokovati negativne posljedice po ljudsko zdravlje. Opasne često po nekima i koruptivne taktike koje ta tvrtka koristi kako bi prigušila sveopću zabrinutost zbog njihovih proizvoda su lažno i zavaravajuće oglašavanje u SVIM medijima, u cilju prikrivanja lako dokazivih znanstvenih dokaza. (pogledajte video prilog)

21. svibnja u podne u Zagrebu i Osijeku održat će se Međunarodni marš protiv Monsanta, protiv takvog načina poslovanja i sve većeg utjecaja korporacija na demokratske društvene procese.

RECITE NE SILOVATELJU PRIRODE

Za novoosnovanu političku stranku Slobodna Hrvatska, kao organizatora prosvjeda, Damir Kristijan Rogina ustvrdio je na konferenciji za novinare da se potpisivanjem ugovora između EU i SAD-a Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP) širom otvaraju vrata ulasku GMO-a u zemlje EU.

Prema očekivanjima organizatora očekuju velik odaziv od 3 - 10 tisuća prosvjednika jer kako je istakao Rogina "Hrvatski bi poljoprivrednici izgubili samostalnost zbog agresivnog širenja GMO-a i patentiranja prava na sjeme, a već i sada, jer ih država ne štiti, prodaju svoja imanja u bescjenje.

Priroda nam je dala zdravu i kvalitetnu hranu, ne želimo je mijenjati apsurdnim modifikacijama.

RECITE NE SILOVATELJU PRIRODESTOP SILOVANJU PRIRODE - STOP POLJOPRIVREDNOM TERORU

Međunarodni marš protiv Monsanta kao takav održat će se u tristotinjak gradova u čak 41 državi na šest kontinenata. 2015. je u Berlinu 350.000 prosvjednika izašlo na ulice protiv TTIP ugovora i tako ga obustavilo, a od prvih prosvjeda sve se više ljudi pridružuje borbi protiv GMO-a, navela je Slobodna Hrvatska u svom pozivu na prosvjed.

Monsanto je multinacionalna korporacija koja je sama ili uz krakove povezanih tvrtki najvećih ubica medonosnih vrsta pčela i korisnih oprašivača bez kojih je svijet kakvog poznajemo nezamisliv. Monsanto se kao firma sa svojim proizvodima širi svijetom kao najgora invazivna vrsta bilja, kad jednom uđe na neko područje njegovo GMO SJEME ZLA sposobno je za nekoliko godina htjeli mi to ili ne preuzeti kompletnu dominaciju što im uz zaštite patenata donosi monopol u poljoproizvodnji. Korporaciju Mosanto jednostavno NE ZANIMA činjenica da njihovi proizvodi uništavaju oprašivače, tlo i sveprisutnu prirodnu raznolikost oni svojim kancerogenim supstancama u proizvodima uništavaju sve u svojim nastojanjima da se domognu monopola u svjetskoj poljoproizvodnji.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme