Siječanj 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

CHICAGO - Specijalni agenti carine zapljenili su u srijedu gotovo 60 tona ilegalno uvezenog kineskog meda koji je bio namjenjen za američko tržište.

Med je bio lažno deklariran kao da mu je porijeklo Vijetnam ne bi li se izbjegla njihova antidampinška carina koja vrijedi za med porijeklom iz Kine.

Med je, kako navode u službi za odnose s medijima, najvjerojatnije od istog izvoznika u Vijetnamu kojem su zapljenili pošiljku u travnju. Prije oduzimanja pošiljke poslani su uzorci laboratorijski ispitani i utvrđeno je kako je 99% vjerojatno da se radi o medu iz Kine. 

Med vjerojatno potječe iz iste izvoznik u Vijetnamu, kao još 60 tona meda koji je zaplijenila HSI Chicago u Srednji zapad u travnju. oduzimanje u srijedu, navodno je bio uvezen u SAD-u od strane ljuske uvoznik rekord u New York, New York. Sredstva se nalazi med od češljanje kroz transport utovar zapisa spojiti svoje boravište.

Prijevare te vrste kao i prijevare vezane uz hranu ističe spec. agent James M. Gibbons, poprimaju razmjere epidemije. Šverca se sve "Od morskih plodova sve do  vina i meda, uključeni su u krivotvorenje svi prehrambeni proizvodi bilo koje ekonomske vrijednosti.(ice.gov)

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme