Siječanj 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Prodati jeftino i upitne kavkoće je jedno, no proizvesti je ipak nešto teže. U to su se uvjerili nedavno i u KONZUM-u tako da povlače "K-plus bagremov med 900g" iz prodaje. U KONZUM-u ističu kako navodno zdravstvena ispravnost navedenog proizvoda koji povlače nije upitna, već kvalitativni parametri, koji su ustanovljeni dodatnim analizama.

Njihovu obavjest prenosimo u cijelosti:

KONZUM: Informacija o povlačenju proizvoda iz prodaje - Bagremov med

Obavještavamo Vas kako zbog mjera predostrožnosti iz prodaje povlačimo „K-plus bagremov med 900g.“ s rokom trajanja do 9. listopada 2017 godine. Napominjemo kako zdravstvena ispravnost navedenog proizvoda nije upitna, već kvalitativni parametri, koje smo ustanovili dodatnim analizama. Proizvod će biti ponovo dostupan na našim policama nakon što budemo potpuno sigurni u zadanu kvalitetu.

Ovim Vam se putem kao našim vjernim kupcima ispričavamo te ističemo kako su aktivnosti u duhu s politikom kompanije u kojoj su Vaše povjerenje te sigurnost i kvaliteta proizvoda na prvom mjestu.

Pozivamo Vas da nas obavijestite ukoliko imate navedeni proizvod kako bi Vam se omogućila zamjena proizvoda ili povrat novca u našim trgovinama.

Kontaktirati nas možete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na besplatni telefon: 0800 400 000.


NAPOMENA: MED nije sirup, med nije čokolada, MED je proizvod medonosnih vrsta pčela, usprkos napretku industrije nije ga moguće proizvesti industrijskim putem - bez pčela!!! Med je najjestiviji unutar košnice, svaka daljnja manipulacija ga obezvrijeđuje. Što je više petljanja i manipulacija tim proizvodom pčela med je lošiji. Samo educiran i savjestan pčelar zna uz pomoć svojih pčela dobiti kvalitetan med, kupujte med od lokalnih pčelara kojima vjerujete. Nećete pogriješiti.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme