Siječanj 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Osim što su smjestili registriranu domenu na servere firme CHAOS, inače društva s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge iz Varaždina, firma Medivital pharm d.o.o. izazvala je doslovno pravi kaos (engl.:chaos, germ.:chaos, zulu.:chaos) uvozom meda iz Kine i sljedećom objavom na svojim internet stranicama:

"Tvrtka Medivital pharm d.o.o. sa tržišta povlači dodatak prehrani Kraljevski med, uvoznik za RH: Medivital pharm d.o.o., Zagreb, serijski broj: 0105, rok trajanja: 02 2016. zbog osnovane sumnje u zdravstvenu ispravnost istog, s obzirom da je uzorkovanjem utvrđena nedozvoljena supstanca lijeka. Mole se kupci da navedeni proizvod vrate na mjesto kupnje i da isti više ne konzumiraju."

Objava je to, o kojoj smo pisali na našim stranicama uz naslov "Kraljevski med je opasan proizvod",  koja je kao takva je samo slijedila direktne upute Ministarstva poljoprivrede o povlačenju po zdravlje opasnog Kraljevskog meda s tržišta  te se vrlo brzo dopunila sljedećim:

"Primili smo na znanje rješenje i postupili prema naredbi Ministarstva poljoprivrede o povlačenju Kraljevskog meda s tržišta. Medivital Pharm, kao uvoznik Kraljevskog meda, pribavila je sve potrebne dozvole, a proizvod je prošao sve potrebne testove i analize prije stavljanja u promet na tržište u Republici Hrvatskoj čime je dokazan kao siguran i zdrav proizvod. I dalje smatramo kako je Kraljevski med izvrstan i učinkovit te potpuno siguran za zdravlje korisnika. Poštovani kupci, korisnici Kraljevskog meda, molimo vas za strpljenje. Proći će nešto vremena tijekom kojeg ćemo u skladu s propisima RH poduzeti sve raspoložive mjere kojima ćemo dokazati točnost naše tvrdnje o zdravstvenoj ispravnosti Kraljevskog meda i iznova biti s vama. Očekujte nas uskoro ponovo na tržištu! Vaš, Medivital Pharm."

Doduše u međuvremenu su im se malo stvari zakomplicirale Medivital pharm d.o.o. u međuvremenu kako se čini upala je u financijske probleme te je blokirana blokada računa prilikom pisanja ovog članka neprekidna čak 189 dana te uz spis br. 4-St-2394/16-1 podnesen zahtjev za provedbu skraćenoga stečajnoga postupka.

Doduše na webu sada imaju takav isti proizvod, ali ovaj puta kako navode bez spornih štetnih komponenti (čiju štetnost su u početku osporavali?) koje su namjenski stavljali u proizvod i bez kojih taj proizvod nije isti više nema(?) no olakšano postizanje spolne sreće je navodno ponovno zagarantirano. Oni koji su kupili sa sastavom štetnim po zdravlje kupili su pa kako se ono kaže "ko je jamio jamio je". Ukupni su prihodi firme 2014. godine (godina objave opasnosti od njihova proizvoda) bili 1.679.600kn, a 2015. godine firma je uprihodila samo 2.000kn.


Reklamacije prema njima moguće su  odnosno kupac ima pravo na povrat novca u sljedećim slučajevima:

  1. Isporučena je roba koja nije naručena
  2. Isporučena je roba kojoj je istekao rok trajanja
  3. Isporučena je roba koja je oštećena

Nije nam poznato da li je nekom vraćen iznos zbog same neispravnosti proizvoda koje mogu uzrokovati potpuni ili djelomični gubitak vida, zvonjenje u ušima ili iznenadni gubitak sluha, bol u prsima, povraćanje, znojenje, gubitak daha, konvulzije, crvenilo lica, vrata ili prsa, glavobolja, proljev, bol u mišićima i prsima no to jednostavno niti nije predviđeno unutar njihovih reklamacija. No kupcima je to ionako manje bitno, bitnije im je da su ostali živi i (ako/navodno)zdravi. Olakšano postizanje spolne sreće za oba partnera sada im se pod istim nazivom nudi uz drugačiji sastav pa tko voli nek izvoli.

Firma direktora Thaer Bobo Ajel-a koji od 2012. godine, dakle od godine osnivanja zastupa društvo pojedinačno i samostalno je sa web stranice obrisala sve prethodne objave uputa Ministarstva o povlačenju kao da se isto nije ni desilo te ostavila samo rješenje Ministarstva zdravlja iz 2012. godine te Zavoda za javno zdravstvo iz 2016. u kojem se navodi kako u analiziranom uzorku nije utvrđena prisutnost farmakološki aktivnih tvari: SILDENAFIL-a, TADALAFIL-a i AVANAFIL-a. Na stranici br. 2 istog izvješća pak ne stoji da je TADALAFIL = 0,00 već da je TADALAFIL <0,20 što opet može značiti da je na primjer u sastavu sporan TADALAFIL = 19,99 a to je u suprotnosti sa rečenicom na strani 1 gdje stoji da nije nađena njegova prisutnost.

Rezultati se, kao i kod svih ispitivanja koja provodi laboratorij Dr. Andrija Štampar, naravno odnose isključivo na analizirani uzorak, dakle ne i na proizvode koji su u prodaji, i ne smiju se umnožavati bez odobrenja izvršitelja, a niti koristiti u reklamne svrhe.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme