Siječanj 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Iz mjesta Đakovici, u Kosovu, Mr. Egzon Agushi počeo se baviti pčelarstvom kao i mnogi da popuni kućni proračun. Danas nakon završenog organiziranog tečaja o razvoju poduzetništva u Prištini Egzon Agushi, posjeduje 90 košnica i prodaje med i vosak na gradskim tržnicama. O svom projektu kaže kako to dobro ide te da je unatoč preprekama i zastojima cilj pružanje održivog izvora prihoda koji se za sada pokazuje kao vrlo uspješan. "Med je dobra roba za proizvodnju. Lako se može pohraniti i neće ići se pokvariti ubrzo nakon vrcanja, što se transporta i prodaje tiče to ide gotovo pa bez napora. Prodaja nusproizvoda, poput voska, također može povećati prihode pa proizvode u svom pčelarstvu i svijeće kao i sapun ".

Naučene marketinške tehnike u tečaju koji je pohađao očito je dobro savladao što se vidi i iz priloženog videa:

Bletaria Egzoni me seli në Gjakovë është Kompania më e specializuar për Bletaria në Kosovë. Këtu mundë ta shikoni bletarin moderne.

Posted by NTP "Bletaria Egzoni" on 8. listopada 2016

Zahvaljujemo našem čitatelju B.P. iz Kosova (podaci poznati uredništvu) na ukazanom članku za objavu. Javljajte nam se i dalje, nebitno imate li svoju ili susjedovu priču, bitno je da je vezana uz pčelarstvo svaku vašu priču objavljujemo nakon provjere i obrade...prije ili kasnije.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme