Siječanj 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Hrvatsko Ministarstvo poljoprivrede po svemu sudeći , tvrde upućeni, bilo je i još je uvijek vrlo plodno tlo u kojem korupcija buja i bez neke posebne brige. Cvijeće tamo medi tijekom cijele godine... Tek smo dovršili jedan tekst u kojem se spominje Jakovina, za moguće zataškavanje uz prijevare vrijedne na desetke miljuna kuna,  kad svane drugi.

Ima se, troši se!

Bivši ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina (SDP) prenosi index.hr nije se zaustavio samo na kupnji trošne vile u Zagrebu za 1,6 milijuna kuna, već je ovog ljeta kupio još jednu nekretninicu. Dosadio im navodno Zagreb pa su kupili stančić u središtu Slavonskog Broda na Trgu pobjede. Prema podacima iz zemljišnih knjiga, stan su kupili u kolovozu ove godine piše index.hr čijem novinaru je bahati Jakovina uskratio odgovor na postavljena novinarska pitanja, a na upit da se kratko čuju vezano uz izjavu odgovorio im je SMS porukom: "Da, ali osobno. Da Vam mogu uručiti sudsku tužbu".  

Krajem listopada obitelj Jakovina prema pisanju portala index.hr je podigla kredit od 250.000,00 kuna kod Privredne banke Zagreb, a prije tjedan vidljivo je založno pravo banke na taj novokupljeni stan. Prema imovinskoj kartici od veljače ove godine to je Jakovini drugi kredit s obzirom da ima stambeni kredit iz 2006. godine koji otplaćuje do 2026. godine.

Podsjetimo se: Prije nego je postao Ministar Jakovina je bio direktor tvrtke sa dužne 150.000 kuna. Nije ju prijavio pa se našao kao Ministar u sukobu interesa, ali i prije dok je bio još načelnik općine Bukovlje, on je bio u sukobu interesa s obzirom da se i načelnici svrstavaju među dužnosnike koji ne smiju biti u upravi ili NO-u tvrtke.

Kronologija sukoba interesa, nepotizma i prešućivanja moguće korupcije

TJ PROM d.o.o. preuzima Goran Borevković i kao jedini član i direktor od 2015 (zastupa društvo samostalno i pojedinačno) danas posluje s adrese: 35209 Bukovlje, Stjepana Radića 12a i E-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pa je moguće da Goran samo fiktivno čuva Jakovininu tada posrnulu firmu. Tome pridonosi i činjenica da firma sa 0 zaposlenih u dvije godine dakle 2014. i 2015. ima ukupni prihod od 0,00 kuna sa neto prikazanom dobiti za 2015. godinu od -8.500,00 kuna. No zato je Goranov STINGA SOFTWARE d.o.o. za obradu podataka nakon preuzimanja Jakovinine firme sa tri zaposlenika udvostručio svoj promet.

Tog čovjeka od ulaska u Ministarstvo poljoprivrede pratile su afere kao da ih profesionalno uzgaja naime Tihomira Jakovinu optužili su za vrijeme kad je bio u fotelji Ministra poljoprivrede i za nepotizam. Stavljanje supruge Sandre na listu kandidata SDP-a na izborima za Europski parlament 2013., sa koje je izabrana, je u dijelu hrvatske javnosti protumačeno kao nepotizam.

Podsjetimo se vezano uz moguće koruptivne radnje Jakovina je distribuciju lijekova za pčele u 2015. godini nakon dojave doduše obustavio ali protiv navedenih protuzakonitih "igrarija" uz poticajie u pčelarstvu kako stvari stoje nije poduzeo baš ništa. Da li je i on omastio brk ili stavio ruku u med pa stavio kunu dvije u džep e to tek treba vidjeti. 

Jakovina, Tihomir, dipl.ing.agr., rođen 1967. godine u Slavonskom Brodu, Završio je Agronomski fakultet (diploma - VII. stupanj), Zagreb, 1993...

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme