Siječanj 23, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Hrvatska, Zagreb - Ovako se to radi kad Savez glumi paradržavnu Agenciju: Sve što vam je HPS uzeo u ime evidencije i navodnog članstva do dan danas možete zaboraviti i zamisliti da ste im to poklonili ili se obratiti DORH-u jer sve prikupljeno pa time i provedeno preko HPS-a je bilo kao što smo o tome prvi i u to vrijeme jedini pisali potpuno protuustavno i protuzakonito (vidi u linku rješenje od 07.ožujka 2011.). Miljuni eura utrošeni su tko zna gdje i tko zna kako, jer je Martin Kranjec lažno uvjeravajući Ministarstvo poljoprivrede kako je on jedini predstavnik pčelara u Hrvatskoj, ali i pčelare Republike Hrvatske, da je to kao za "njihovo dobro". Jest ali malo sutra. Pčelarima je povrijeđena intima, pravo na kretanje i rad, na privatnost podataka i još mnogo mnogo toga što je u demokracijama 21. stoljeća čiji još nismo sudionici jednostavno nezamislivo i praktički nemoguće. Sve je to odrađeno šlampavo od samih početaka, kad je predsjednik HPS-a Martin Kranjec nakon sastanka u HPS-u i menovao u Varaždinskoj županiji - Augistina Benka (u to vrijeme predsjednik PDV-a) u ime HPS-a započeo po svemu sudeći u ime HPS-a na protuustavan i protuzakonit način projekt koji je kasnije navodno bio temelj za najveću subvencijsku prijevaru na poticajima za veterinarsko-medicinske proizvode (VMP) teške nekoliko miljuna eura. Koliko sredstava su u svojim "propovjedanjima" - uvjeravanjima kako neće biti moguće pčelariti i kako pčelari neće moći participirati u VMP-u  ukoliko niste članovi HPS-a utrošili tada predsjednik Kranjec i tajnik Gerić do dan danas pčelarima nije poznato. Koliko je sakupljenih sredstava na takav protuzakonit način poreznih obveznika prošlo izvan Žiro računa (pisali smo o načinu milodara i lažima Gerića) također je nepoznato.

Iako su "na sva zvona" tada laprdali po medijima o "Evidenciji i katastru pčelinjih paša" kao velikom projektu, gašenje ove NAJVEĆE PČELARSKE sramote u kratkoj ali burnoj povijesti Republike Hrvatske je odrađeno u najvećoj grobnoj tišini.


OBAVIJEST HPA


hRVATSKA POLJOPRIVREDNA AGENCIJAHrvatska poljoprivredna agencija je u suradnji s Hrvatskim pčelarskim savezom sukladno naputku Uprave za veterinarstvo i sigurnost hrane Ministarstva poljoprivrede, te prema Zakonu o veterinarstvu (NN 82/13 i 148/13), i Pravilniku o sadržaju, obliku i načinu registracije farmi (NN 96/2015), 1. prosinca 2016. godine započela provoditi upis pčelinjaka i posjednika pčela u Registar farmi. Registracija pčelinjaka provodi se s ciljem nadzora zdravlja pčelinjih zajednica, i uključivanja mjera za otkrivanje, nadziranje, sprječavanje širenja i pojave bolesti pčela te kontrolu, suzbijanje i iskorjenjivanje zaraznih ili nametničkih bolesti pčela.

Temeljem zajedničke suradnje predstavnika HPS-a i HPA na sastanku održanom 12. siječnja 2017. godine dogovorena je promjena načina provedbe registracije pčelinjaka i posjednika pčela. Dogovorene izmjene u cijelosti mijenjaju način provedbe registracije posjednika, te će se sada registracija obavljati putem razmjene podataka između Evidencije pčelara i pčelinjaka koju vodi HPS i Registra farmi koji je sastavni dio Jedinstvenog registra domaćih životinja kojeg vodi HPA.

HPA će od 16. siječnja 2017. godine obustaviti praksu pozivanja pčelara u urede HPA i organiziranje provedbe registracije pčelara putem predstavnika i povjerenika pčelarskih udruga u sklopu mjere besplatne registracije pčelinjaka i posjednika pčela u Registar farmi, te će obavijestiti sve pčelare, predstavnike i povjerenike pčelarskih udruga s kojima je dogovorena suradnja nakon 16. siječnja 2017. godine o promjeni načina provođenja mjere.

Obavijest (.pdf)


Upamtite: Pravo na rad i slobodu kretanja jače je od protustatutnog i protuzakonitog navodnog vašeg članstva u HPS-u! OPG bilo koji pa makar on imao i samo jednu pletaru pravno gledajući prema Zakonu i Ustavu Republike Hrvatske - članice EU je iznad neprofitnog saveza  čak i kad radi legalno a da ne pričamo o onom koji radi protuzakonito i protuustavno.


Napomena: Iako će vas u HPS-u i dalje pokušati uvjeriti u važnost "učlanjenja u njihov Savez, prema njihovom Statutu to jednostavno nije moguće. Kako saznajemo iz pouzdanih izvora HPS se neće samo tako olako odreći svoje ruke koju su "zaboravili" u medu i svim će sredstvima pokušati na drugačiji način uzeti novac od pčelara širom HR. HPS ukoliko nema vaše pismeno odobrenje NE SMIJE i NE MOŽE vas zastupati po bilo kojoj osnovi pa tako ni po upisu u Registar farmi. Sredstva za unos podataka postoje, to smo tvrdili od početka to tvrdimo i dan danas i sve se može kao i za druge poljoprivrednike odraditi unutar HPA.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme