Siječanj 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Jasna je vizija pčelarstva u Hrvatskoj prema HPS-u: Glumiti pred pčelarima paradržavnu Agenciju i varati Poreznu upravu.

Pisali smo već da su radili poput dobro organizirane bande. Pčelarima koji se bune na "reket" paradržavne Agencije javno pišu po forumima da "cvile za 100-200kn" (bez računa). Tako primjerice Ivan Erdeljac (vidi screenshot iznad) očito smatra da Državi ne treba platiti ništa i da je slogan "Bez računa se ne računa" samo obična budalaština Porezne uprave. Ivan tako smatra da Agencije koje su osnovane i trebaju biti na raspolaganju građanima Hrvatske ne trebaju raditi i to vjerojatno samo da bi se on jer nema pametnijeg posla očito mogao okolo šepuriti kao paun i "keširati" ne plačajući porez pa pritom još i bahato proziva sve koji smatraju da treba raditi legalno, prema Zakonu i prema Ustavu Republike Hrvatske.

Nema pojima Ivan Erdeljac da je povjerenik samo nepotrebno izmišljen pojam i da se lociranje pčelinjaka danas obavi u nekoliko sekundi potpuno besplatno, čak i bez potrebe fizičkog pristupa pčelinjaku. No paraziti od besplatnog on ne žive, pa sad cvili ne bi li se na bilo kakav način održao protuustavan pčelarski HARAČ. Poput seoskih baba tračara on bi očito vrlo rado okolo obilazio pčelinjake i REKETARIO pčelare koji pošteno rade svoj posao.

"Selekcijski centar" HPS-a uspio je očito svom gnjusnom naumu: Ciljano je "uzgojio" kao neke "pčelare" sklone grabeži koji će okolo terorizirati pčelare i varati državu. Nazvao ih je povjerenici, redarstvenici i šerifi ... i te su "činove" vjerojatno dobili ovisno o tome koliko su pčelara prevarili i koliko su uspjeli utajiti poreza od "kasiranja u kešu!" preko nepostojećeg cjenika.

Bez računa se ne računa!

Sad Ivan Erdeljac prijeti nametima 500-600kn ne pojašnjavajući od kud mu uopšte ta glupava netočna i neprovjerena cifra? To je unaprijed dogovorio HPS sa HPA? Zatražit ćemo pojašnjenje, ne od Ivana, od nekog drugog.

Ne samo da ti pčelari nisu poštovali Ustav i Zakon Republike Hrvatske  (ne nužno pčelari) i naplačivali Zakonom obavezan upis pčelinjaka "odokativno" sa nekoliko nepoznatih "cjenika", a kako bi lakše varali državu i inspekcijske službenike nikad javno objavljenih oni su sve to radili kao da su predstavnici neke vjerske zajednice pa su "škreblicu" shvaćali kao njihovo vlasništvo koje se ne prijavljuje i sve to trpali u džep.

Izračunajmo odokativno kao što su oni odokativno računali svoje "radno vrijeme":

Izlazak povjerenika cca 200,00kn + 4 kn košnica = 10.000 pčelara x 200,00kn + 4,00 x 50 (prosjek) = 2.000.000,00 + 2.000.000,00 kn = 4.000.000,00 kn godišnje u to nije uračunata još jedna porezna prijevara koju su navodno radili petljajući oko PDV-a za VMP sredstva koja su se financirala iz proračuna za suzbijanje varoze pčela i gdje je nastala šteta za državni proračun navodno nekoliko desetaka milijuna kuna.

Ne treba odbaciti ni činjenicu da je "na čelu" takve organizacije koja glumi paradržavnu Agenciju i okolo terorizira pčelare svojim izmišljenim nametima Vladimir Bilek (SSS – elektrotehničar) zastupnik u Hrvatskom saboru! Donosi li odluke o teroru SVIH pčelara u Hrvatskoj unutar sabora ili drugačije to tek treba vidjeti.


The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme