Veljača 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Sigurno ste se mnogo puta pitali koliko načina vam je na raspolaganju za pomoć oko suzbijanja varoze pčela a da se ne koriste kemijska sredstva. Vita (Europe) LTD izbacila je na tržište napravu koju je nazvala "Bee Gym", to je sprava za uklanjanje varroe sa pčele bez upotrebe kemijskih sredstava.

To je u stvari jednostavna naprava koja se smjesti unutar bilo koje košnice i koja će potaknuti pčele da se pomoću nje oslobode grinje. To je u stvari žica i strugač na malom (11 cm x 11 cm) plastičnom okviru o koju pčele same trljaju leđa i trbuhe ne bi li se oslobodile grinje. 

Grinja tada pada preko mreže u antivaroznoj podnici na ljepljivu podlogu tako da se ne mogu vratiti nazad u košnicu. Sve što pčelar treba odraditi je da ljepljiv umetak na podnici redovito kontrolira i po potrebi zamjeni novim. 

Kako koristiti Bee Gym

Bee Gym je kako se navodi na službenoj stranici  Vita (Europe) LTD vrlo jednostavna za implementaciju, jednostavno ga postavite na mreži antivarozne podnice tijekom prvog rutinskog pregleda. Tu može ostati tijekom cijele godine, osim kad vršite čišćenje podnice.


Distributer u Hrvatskoj za Vita (Europe) Limited je CENTRALNA VETERINARSKA AGENCIJA, a popis svih distributera dostupan je klikom na  Vita (Europe) Limited.


The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme