Siječanj 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

pcelarstvo.hrCiklona, još jedna u nizu, zahvatila unutrašnjost Hrvatske i donijela grmljavinsko nevrijeme. Osim što sve učestalije ciklone stvaraju poteškoće u prometu stvaraju ih i na pčelinjacima, posebno na onim smještenim na otvorenijim predjelima.

Ova je sezona jedna od lošijih, po vremenu, medenju, a kako stvari stoje i po varoznosti. Tretmane varoze nikako i nikad ne treba skraćivati ili produljivati, već ih se treba obavljati prema uputama svakog pojedinog proizvođača. Ukoliko je pad slab ili nikakav trebalo bi tretman ponoviti nekim drugim sredstvom, nikako povjerovati da varroe na pčelinjaku nema. Ona je tu samo je pitanje koliko je napredovala. Nestabilna atmosfera koja se dodatno pojačava u nižim slojevima uzrokuje grmljavine, tuče i pljuskove. Milan Sijerković napominje kako je ona krivac i za pijavice na Jadranu koje su u pravilu karakteristične tek za listopad i studeni. Što onda očekivati u listopadu i studenom kod ovakvog vremena ljeti?

Kako brojiti varrou ima nekoliko učinkovitih načina, koji je najučinkovitiji odaberite sami jer i u tom dijelu vrijedi ona "sto pčelara sto i jedna teorija".. Mi smo za vas odlučili opisati jedan jednostavan, a opet učinkovit način. Pogledajte ga klikom ovdje...

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme