Siječanj 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Ferk VanjaPčelarstvo je ponekad kažu nepredvidivo, tako je i kad kupite pčelinjak te krenete u njegovu obnovu, nikad ne znate što se može dogoditi, nešto ugodno ili suprotno od toga.

28 godina iza zidnih obloga nalazilo se malo ali ugodno iznanedjenje novom vlasniku. Ferk Vanja kupnjom pčelinjaka nije ni slutila da će naći poruku koju 28 godina staru bivšeg vlasnika koji je kod dogranje zapisao na komadić papira:

"Zapadni dio pčelinjaka izgrađen u godinama 1985/86. Izgradio: Mirko Berložnik  11.6.1986." Sve je to pedantan pčelar Mirko onda ljepo smjestio u jednu praznu flašu i ugradio u zid, a Vanja o ovom svom nenadanom otkriću zaključuje: "baš mi znači... čuvat ću ovaj dokument sa podpisom jednog od najvećih pčelara.... dvomatičnog pčelarenja... šteta što onaj što je u 1938 godini sagradio prvi deo nije uradio isto..."te dodaje: " isto ču napraviti i ja...izgradjeno ponovo u godini 14 / 15". Tko zna tko će se i kada razveseliti njezinoj poruci za dvadesetak-tridesetak godina. (foto:Ferk Vanja)


 Imate li i Vi neku novost vezanu uz pčele javite nam na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme