Siječanj 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Razvojem interneta i novih medija, optimizirana su priopćenja prilagođena za internet tražilice. Puštanjem u rad novog dizajna otvorili smo zasebnu kategoriju unutar koje će se pbjavljivati PR članci. Duže vremena postoji potreba ovog načina oglašavanja na www.pcelarstvo.hr pa smo eto iskoristili i tu mogućnost jer isti mogu stvoriti dodatnu traženu informaciju za potencijalne kupce. Prije nego što sastavite PR članak za objavu na ovim stranicama, vodite računa da imate sadržaj primjeren za ovjavu na ovim stranicama. Svaki sastavljen i poslan PR članak mora biti usredotočen na jednan sadržaj/temu. Pcelarstvo.HR zadžava pravo manjih prilagodbi za potrebe same stranice, a sve u kontaktu sa vlasnikom članka. Svoje članke za koje smatrate da ih treba uvrstiti u PR kategoriju na web portalu pcelarstvo.hr šaljite isključivo na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ometači za pčele

Vladimir Mataković se bavi izradom kvalitetnih ometača za pčele. Ometači su izrađeni od inox-a i plastike, a pokreće ih motor koji radi na 12 V. Četke ometača za pčele su izrađene od mekane kvalitetne dlake konjskog repa.

Opširnije:Ometači za pčele

OPG Šimunjak

Obiteljsko imanje Šimunjak, nalazi se na zelenim bregima Hrvatskog zagorja, Općine Luka. Gospodarstvo obitelji Šimunjak se bavi uzgojem zagorskog purana i pčelarstvom.

Opširnije:OPG Šimunjak

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme