Veljača 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Pčelarsko obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Brleković registrirano je 2010.  godine, nalaze se u Turkovčini naselju u općini Bedenica na sjevernom dijelu Zagrebačke županije.

Od početka se bave proizvodnjom meda, a 2013. godine  započeli su i proizvodnju još jedne vrijedne namirnice svjetske pčelarske proizvodnje – matične mliječi.

Iako ne pčelare sa ekološkim certifikatom, cilj je proizvoditi kvalitetne, čiste i nezagađene proizvode te proizvodnju vode prema prihvaćenoj dobroj pčelarskj praksi, a u liječenju pčela koriste samo provjerena certificirana ekološka sredstva koja ni po čemu ne utječu na kvalitetu pčelinjih proizvoda.

Odnedavno njihov rad možete pratiti i preko web stranica OPG Brleković, a proizvode naručiti preko pratećeg web shopa.

Nadamo se da ćete na njihovom webu pronaći sve željene informacije o proizvodnji i prodaji, a ukoliko imate  dodatnih pitanja budite slobodni kontaktirati ih bez obaveze.

Posjetite i lajkajte također i njihovu novu Facebook stranicu!


Razvojem interneta i novih medija, optimizirana su priopćenja prilagođena za internet tražilice. Puštanjem u rad novog dizajna otvorili smo zasebnu kategoriju unutar koje će se pbjavljivati PR članci. Duže vremena postoji potreba ovog načina oglašavanja na www.pcelarstvo.hr pa smo eto iskoristili i tu mogućnost jer isti mogu stvoriti dodatnu traženu informaciju za potencijalne kupce. Prije nego što sastavite PR članak za objavu na ovim stranicama, vodite računa da imate sadržaj primjeren za ovjavu na ovim stranicama. Svaki sastavljen i poslan PR članak mora biti usredotočen na jednan sadržaj/temu. Pcelarstvo.HR zadžava pravo manjih prilagodbi za potrebe same stranice, a sve u kontaktu sa vlasnikom članka. Svoje članke za koje smatrate da ih treba uvrstiti u PR kategoriju na web portalu pcelarstvo.hr šaljite isključivo na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
contentmap_plugin

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme