Veljača 18, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Obiteljsko imanje Šimunjak, nalazi se na zelenim bregima Hrvatskog zagorja, Općine Luka. Gospodarstvo obitelji Šimunjak se bavi uzgojem zagorskog purana i naravno pčelarstvom. Velika ljubav obitelji Šimunjak prema prirodi i blagodatima, koje nam ona može dati, bila su im glavna inspiracija za pokretanje njihovog OPG-a.

Užurbani tempo današnjeg života, sve nas više ljude udaljava od prirode i zdrave prehrane no ne i kod obitelji Šimunjak. Tako se kod njih purani i purice uzgajaju na tradicionalan način, koji veći dio svog života hranu pronalaze na otvorenom, slobodno se krećući po voćnjacima i pašnjacima te su hranjeni isključivo domaćim žitaricama što je smatraju u obitelji Šimunjak presudno za kvalitetu.

Meso njihovog zagorskog purana najviše je kakvoće u kategoriji peradarskog mesa, zbog svoje dijetetske vrijednosti. Ima vrlo nizak udio kolesterola i uopće masti, ali ujedno visoki udio bjelančevina.


Foto galerija OPG Šimunjak

Svoje članke za koje smatrate da ih treba uvrstiti u PR kategoriju na web portalu pcelarstvo.hr šaljite isključivo na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pcelarstvo.HR zadžava pravo manjih izmjena za potrebe same stranice, a sve u kontaktu sa vlasnikom članka.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme