Veljača 18, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Satna osnova Agro Simpa

Agro Simpa izrađuje satne osnove svih dimenzija (LR, AŽ, Farrar…) od čistog pčelinjeg voska. U 2014. godini su nabavili najmoderniju opremu za izradu toplo valjanih satnih osnova.

Pčelari naravno mogu donijeti vlastiti vosak koji će Agro Simpa u najkraćem roku preraditi u satnu osnovu traženih dimenzija.  

Prije izrade satne osnove vosak se sterilizira u kontroliranim uvjetima te ne postoji mogućnost širenja zaraze koje se prenose preko voska. Satna osnova Agro Simpa ima veliku prednost od satne osnove rađene na stroju za hladno valjanje, jer se pri višim temperaturama neće  savijati niti kliziti sa žica na okvirima.

Za područje Sisačko-moslavačke županije dolaze po vosak te ga besplatno dostavljaju nakon prerade u satnu osnovu. Ukoliko imate veću količinu voska mogući su dodatni popusti na preradu. Imate li viška voska, a ne treba vam satna osnova, u mogućnosti su otkupiti vaš višak voska.

Nakon odlično prihvaćene Agro Simpa standardne pogače, u asortimanu imaju i enzimsku pogaču s dodatkom proteina! HONEY BEE PRO Proteinska pogača se koristi u rano-proljetnom periodu kada se želi stimulirati matica.

Najnovijom tehnologijom enzimske proizvodnje Honey Bee Pro pogače su proizvedene bez štetnog HMF-a (hidroksimetilfurfural). Istraživanja su pokazala da se pri kiselinskoj hidrolizi šećera i pri radu na visokoj temperaturi stvara kao nusproizvod HMF. Jedina mogućnost izbjegavanja HMF-a je enzimska hidroliza bez upotrebe kiselina. Honey Bee Pro pogača proizvedena je njemačkom enzimskom tehnologijom, a sve su sirovine EU porijekla.

Pogača je bez GMO-a, te je rađena isključivo iz šećera domaće proizvodnje.

HONEY BEE PRO Proteinska pogača se koristi u rano-proljetnom periodu kada se želi stimulirati matica. Najnovijom tehnologijom enzimske proizvodnje Honey Bee Pro pogače su proizvedene bez štetnog HMF-a (hidroksimetilfurfural). Istraživanja su pokazala da se pri kiselinskoj hidrolizi šećera i pri radu na visokoj temperaturi stvara kao nusproizvod HMF. Jedina mogućnost izbjegavanja HMF-a je enzimska hidroliza bez upotrebe kiselina. Honey Bee Pro pogača proizvedena je njemačkom enzimskom tehnologijom, a sve su sirovine EU porijekla. Pogača je bez GMO-a, te je rađena isključivo iz šećera domaće proizvodnje.

Sastav:

Saharoza 73%, enzimski invertni sirup 22% (glukoza, fruktoza, voda), proteini 5%, minerali, vitamini.
Kalorije: Ukupno 360 na 100 g. Ukupno kalorija iz ugljikohidrata 360 na 100g.

Sve proizvode možete pregledati i naručiti u online katalogu,  ili slobodno navratite u izložbeni salon na adresi Marijana Celjaka 35, Sisak.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme