Veljača 18, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Pčelarska oprema pogača

Pčelarska oprema rezultat je tvrtke Agro Simpa d.o.o. u približavanju njihovih proizvoda i usluga pčelarima iz svih krajeva Hrvatske. Godine 2014., zbog sve većih zahtjeva tržišta u svoj asortiman uvrstili su i program za pčelarstvo.

Kao svoju najveću prednost ističu vlastitu proizvodnju šećernih pogača i satnih osnova, a veliku pozornost posvetili su kvaliteti krajnjeg proizvoda birajući najbolju tehnologiju za proizvodnju dostupnu na tržištu i zapošljavajući stručan i obrazovan kadar.

Za proizvodnju satne osnove koriste prirodni pčelinji vosak, kojeg analiziraju na parafine prije puštanja u daljnji proces obrade. Prikupljaju ga od pčelara diljem Sisačko-moslavačke županije, a planiraju i proširenje otkupne mreže. Vrše i uslugu prerade Vašeg vlastitog voska!

NOSEMA STOP - Pogača protiv nozemoze

U asortimanu "Pčelarske opreme" od sada imaju i enzimsku pogaču protiv nozemoze! HONEY BEE PRO NOSEMA STOP pogača koristi se u suzbijanju Noseme apis i Noseme ceranae.

Pogača se dodaje u košnicu dva puta u proljeće (s razmakom od 10 dana) i 2 puta početkom jeseni (s razmakom od 10 dana). Kao i naša Standardna i Proteinska pogača i Nosema Stop pogača proizvedena je njemačkom enzimskom tehnologijom, a sve su sirovine EU porijekla.

Pogača je bez GMO-a, te je rađena isključivo iz šećera domaće proizvodnje.

Pozivaju Vas ovom prilikom da nas posjetite na Danima meda u Pazinu 27.-28.02.2015. i na sajmu u Celju 14.-15.03.2015. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na 044/719-435, 091/1570 124 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

contentmap_plugin

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme