Siječanj 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

Pčelarski vodič o sajmovima i izložbama bitnim informacijama za pčelare, obrtnike, poduzetnike, vlasnike OPG-ova, tvrtke, agencije, organizatore sajmova, projektante, izlagače te posjetitelje sajamskih priredbi. Bogat i ažuriran kalendar sajmova, medijski na ovom mjestu najavljujemo sajamske manifestacije te izdvajamo nadolazeće sajmove koji imaju veze s pčelarstvom. Znate li za sajam koji bi trebalo ovdje uvrstiti javite nam naemail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Porcijunkulovo - Sajam tradicijskih zanata

“Porcijunkulovo“ je tradicionalna kulturno – turistička manifestacija koja ove godine obilježava jubilarnu 50 godinu održavanja, a čiji organizator je Turistička zajednica grada Čakovca. Prvobitno zamišljena kao “Sajam tradicijskih zanata” vezan uz crkveni blagdan „Gospe od anđela – Porcijunkule“ (2.08.)

Opširnije:Porcijunkulovo - Sajam tradicijskih zanata

1. smotra pčelarstva Primorsko - goranske županije i 8. Zlatno ulište

Pod pokroviteljstvom Primorsko - goranske županije i centra za brdsko planinsku poljoprivredu 7. i 8. studenog 2014. godine u dvorani Marino Cvjetković u Opatiji održava se 1. smotra pčelarstva Primorsko - goranske županije s međunarodnim sudjelovanjem i 8. Zlatno ulište - ocjenjivanje kvalitete meda Primorsko - goranske županije.

Opširnije:1. smotra pčelarstva Primorsko - goranske...

Dani meda - Pazin

Udruga pčelara „Lipa” iz Pazina , pod pokroviteljstvom Istarske županije i Grada Pazina , a u suorganizaciji s LAG-om „Središnja Istra” , organizira međunarodnu prodajnu izložbu pčelarske opreme, pčelarskih proizvoda i stručno-znanstveni skup 12. DANI MEDA - PAZIN 2017., 24. − 25. veljače 2017. u prostorima nove sportske dvorane u Pazinu.

Opširnije:Dani meda - Pazin

Agroexpo 2014.

U Virovitici će se, 30. kolovoza 2014. god. održati „Agroexpo 2014.“, 4. sajam agroproizvoda i opreme, u sklopu kojega će se održati 11. županijska izložba voća, povrća i poljoprivrednih proizvoda, 9. županijsko ocjenjivanje, sajam meda i pčelinjih proizvoda i 6. međunarodno ocjenjivanje meda, 4. izložba ljekovitog bilja i 4. izložba vina.

Opširnije:Agroexpo 2014.

17. Dane meda „Zlatna pčela“ in 12. Županijsko ocjenjivanje meda

Zajednica pčelarskih udruga Sisačko-moslavačke županije, Top-Terme d.o.o. i Turistička zajednica Općine Topusko pod pokroviteljstvom župana Sisačko-moslavačke županije organiziraju 17. Dane meda „Zlatna pčela“ i 12. Županijsko ocjenjivanje meda uz pčelarsku izložbu, prodaju pčelinjih proizvoda i opreme te stručno-znanstveni skup, 18. i 19. veljače 2017. godine u Top-Termama u Topuskom.

Opširnije:17. Dane meda „Zlatna pčela“ in 12. Županijsko...

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme