Veljača 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

SPOS

U organizaciji SPOS-a, 28. veljače do 1. ožujka 2015. godine održat će se u Beogradu (Srbija) "Sedmi državni pčelarski sajam sa međunarodnim učešćem", uz kompleksan prodajni, izložbeni, obrazovni, promotivni, privredni i turistički sadržaj.

SPOS je osigurao da ulaz na sajam bude besplatan za građane koji dolaze da kupuju pčelinje proizvode, u izdvojenom dijelu Hale 2 Beogradskog sajma.

Ove godine kako najavljuju, SPOS će ponoviti najuspješnije prošlogodišnje marketinške promocije sajma među građanima i pčelarima i obogatiti ih novima. Očekuju još veću posećenost i bitno veći broj izlagača, jer je interes za sajam očekivano velik, nakon spektakularnih uspjeha do sada održanih sajmova, posebno šestog i odlične prodaje.

Svaki izlagač opreme za pčelarstvo će biti dužan organizatoru neposredno prije početka sajma osigura prigodan sajamski cjenik svih proizvoda, a isti će izvjesiti i na vidljivom mjestu na svom štandu uz obavezno strogo poštivanje istaknutih cjena. Ako se dogodi da prodavač digne cjenu, morat će zatvoriti prodajno mjesto i izriče mu se zabrana izlaganja za iduće dvije godine.

Ostale sadržaje i uvjete pročitajte na stranicama SPOS-a.

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme