Veljača 22, 2018

The Best bookmaker bet365 Bonus

“Porcijunkulovo“ je tradicionalna kulturno – turistička manifestacija koja ove godine obilježava jubilarnu 50 godinu održavanja, a čiji organizator je Turistička zajednica grada Čakovca. Prvobitno zamišljena kao “Sajam tradicijskih zanata” vezan uz crkveni blagdan „Gospe od anđela – Porcijunkule“ (2.08.), manifestacija se svake godine tematski i obujmom širila da bi danas stekla status “najveće turističke manifestacije u županiji” koja privlači veliki broj posjetitelja u Čakovec. U 5 dana održavanja, manifestacija objedinjuje najbolje od svega onog što Međimurje nudi.

Hrvatske željeznice su i ove godine prepoznale napore Turističke zajednice grada Čakovca da sa brojnim kulturnim i zabavnim programom sadržajno obogati tradicionalnu manifestaciju Porcijunkulovo kroz niz događanja vezano uz običaje i povijest kraja te posebno podržavaju ekološki pristup te promoviranje prijevoza vlakom, s ciljem motivacije posjetitelja na važnost očuvanja energije te prednosti putovanja željeznicom.

HŽ Putnički prijevoz će i ove godine osigurati prijevoz po posebnoj komercijalnoj povlastici 40% od redovne prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih redovnih vlakova u unutarnjem prijevozu, za sve posjetitelje manifestacije koji dolaze iz Hrvatske kao i iz Slovenije.

Program: Husarska garda Varaždinske županije i Zrinska garda Čakovec prikazat će 2.kolovoza u 17 sati "Konjičke igre" program je dakako besplatan za sve posjetitelje a detaljan je dostupan na službenim stranicama Porcijunkulova

 

Foto “Porcijunkulovo“

The best bookmaker bet365

Free Premuim Templates by BIGTheme