Akcija!

Imunomed 212 ml. i Propolis 10ml.

Original price was: 8,00 €.Current price is: 7,00 €.

Imunomed pčelarstva Karlović djeluje protuupalno, antialergijski i antigljivično te se preporuča za poboljšanje krvne slike.

Imunomed pčelarstva Karlović iz Varaždina je mješavina meda s vlastitog pčelinjaka 3 vrste meda, cvjetnog praha, propolisa i matične mliječi. Preporučuje se za održavanje ali podizanje imuniteta ljudskog organizma.
Imunomed pčelarstva Karlović mješavina je pčelinjih proizvoda koja vam osigurava sve bitne vitaminske i mineralne sastojke iz meda kao i vrijedne  proteine i kiseline iz cvjetne perge i peluda sa već poznatim učincima propolisa i matične mliječi.
Imunomed pčelarstva Karlović preporuča se za preventivno korištenje tijekom cijele godine, a posebno prije same sezone prehlada i gripa. Uz savjetovanje s  obiteljskim liječnikom ili specijalistom preporuča se konzumacija nakon bolesti za brži oporavak jer djeluje na način da tijelu vrača potrebnu izgubljenu energiju te mu nadoknađuje nužno potrebne vitamine, minerale i enzime.

Redovitom uporabom pomaže u prevenciji i liječenju upalnih procesa grla i ždrijela, za prirodno jačanje imuniteta, za trudnice-početni stadij protiv mučnine, poslije liječenja čira na želucu, za obnavljanje jetre, za probavne smetnje, za poboljšanje cirkulacije i jačanje srčanog mišića, za usporavanje skleroze.
Imunomed pčelarstva Karlović djeluje na organizam tako da povećava plodnost, poboljšava cirkulaciju krvi, biostimulativna i regenerativna svojstva (jetra), želučano-crijevnih oboljenja i infekcija mokraćnih puteva, pomaže kod probavnih smetnji,
jača koronarne arterije i mišićno tkivo srca, djelotvoran kod iscrpljenosti, olakšava umni rad, poboljšava vid, povećava elastičnost krvnih žila, poboljšava cirkulaciju, prirodno djeluje na jačanje imuniteta.

Dostupno uz narudžbu

Imunomed 212ml + CroPropolis 10ml  pčelarstva Karlović iz Varaždina je mješavina meda s vlastitog pčelinjaka 3 vrste meda, cvjetnog praha, propolisa i matične mliječi. Preporučuje se za održavanje ali podizanje imuniteta ljudskog organizma.

Težina 0,45 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.